Exposicions / El món dels Moscardó’s

El món dels Moscardó’s

Del 20 de Maig al 20 de Juny de 2016

Descripció

Espai Cavallers Gallery presenta l'exposició El món dels Moscardó's, dels artistes Ramon Morscardó i Josep Moscardó. La mostra es podrà veure fins al 20 de juny.

Els germans Moscardó presenten una exposició de pintura amb una temàtica amable i costumista, d'exteriors populas, cafès i bars de Barcelona. Amb un dibuix poc definit que converteix la pintura en una cosa màgica.
La seva obra penetra en la complexitat del color i la llum, tant en atmosferes de dia com de nit. Fidel al natural, la pintura, amb certes referències fauves, es mostra expressiva i dialogant, entenedora, oberta a la presència de la figura, a la del paisatge urbà.

 

Ramon Moscardó

Pintor postimpressionista que al llarg dels anys ha anat ampliant el seu registre amb formes cubistes i expressionistes. Ramon Moscardó practica una pintura amable i costumista, d'exteriors populars, cafès i bars de Barcelona, Cadaqués i altres indrets que li interessin. També elabora interiors de botigues amb personatges, animals i altres elements. Sovint, la nostàlgia és present en aquests espais i en les seves natures mortes. El seu dibuix poc definit, però virtuós i valent, converteix la pintura en una cosa màgica. Des de l'any 1990 viu a Cadaqués, tot i que mai no deixa de viatjar a la recerca de noves impressions per transformar-les en sensacions a través de les seves pinzellades.

 

 

Josep Moscardó

La seva pintura penetra en la complexitat del color i la llum tant en atmosferes de dia com de nit. Fidel al natural, ens mostra una visió optimista del seu entorn i dels seus viatges. La seva pintura, amb certes referències fauves, es mostra expressiva i dialogant, entenedora, oberta a la presència de la figura, a la del paisatge urbà. Josep Moscardó és del pocs artistes que actualment encara pinten al natural i copsen la poètica del quotidià. Escultor inquiet i prolífic, basa la seva obra en la síntes i de les formes i la tècnica del collage. Les seves peces estan compostes per objectes trobats i organitzats de manera lúdica. Des de fa molts anys, l'obra gràfica original també forma part important de la seva creació.

 

Per a mès informació sobre l'exposició El món dels Moscardó's a Espai Cavallers Gallery de Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.