Exposicions / El món dels Moscardó’s

El món dels Moscardó’s

Del 20 de Maig al 20 de Juny de 2016

Espai Cavallers Gallery presenta l’exposició El món dels Moscardó’s, dels artistes Ramon Morscardó i Josep Moscardó. La mostra es podrà veure fins al 20 de juny. Els germans Moscardó presenten una exposició de pintura amb una temàtica amable i costumista, d’exteriors populas, cafès i bars de Barcelona. Amb un dibuix poc definit que converteix la pintura en una […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery presenta l'exposició El món dels Moscardó's, dels artistes Ramon Morscardó i Josep Moscardó. La mostra es podrà veure fins al 20 de juny.

Els germans Moscardó presenten una exposició de pintura amb una temàtica amable i costumista, d'exteriors populas, cafès i bars de Barcelona. Amb un dibuix poc definit que converteix la pintura en una cosa màgica.
La seva obra penetra en la complexitat del color i la llum, tant en atmosferes de dia com de nit. Fidel al natural, la pintura, amb certes referències fauves, es mostra expressiva i dialogant, entenedora, oberta a la presència de la figura, a la del paisatge urbà.

 

Ramon Moscardó

Pintor postimpressionista que al llarg dels anys ha anat ampliant el seu registre amb formes cubistes i expressionistes. Ramon Moscardó practica una pintura amable i costumista, d'exteriors populars, cafès i bars de Barcelona, Cadaqués i altres indrets que li interessin. També elabora interiors de botigues amb personatges, animals i altres elements. Sovint, la nostàlgia és present en aquests espais i en les seves natures mortes. El seu dibuix poc definit, però virtuós i valent, converteix la pintura en una cosa màgica. Des de l'any 1990 viu a Cadaqués, tot i que mai no deixa de viatjar a la recerca de noves impressions per transformar-les en sensacions a través de les seves pinzellades.

 

 

Josep Moscardó

La seva pintura penetra en la complexitat del color i la llum tant en atmosferes de dia com de nit. Fidel al natural, ens mostra una visió optimista del seu entorn i dels seus viatges. La seva pintura, amb certes referències fauves, es mostra expressiva i dialogant, entenedora, oberta a la presència de la figura, a la del paisatge urbà. Josep Moscardó és del pocs artistes que actualment encara pinten al natural i copsen la poètica del quotidià. Escultor inquiet i prolífic, basa la seva obra en la síntes i de les formes i la tècnica del collage. Les seves peces estan compostes per objectes trobats i organitzats de manera lúdica. Des de fa molts anys, l'obra gràfica original també forma part important de la seva creació.

 

Per a mès informació sobre l'exposició El món dels Moscardó's a Espai Cavallers Gallery de Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.