Artistes / Ramon Moscardó

Ramon Moscardó

Moscardó foto Laia Puig
El artista Ramon Moscardó neix a Barcelona, l'any 1953. 

Espai Cavallers Gallery

Va estudiar a l'Escola Superior de Belles arts de Sant Jordi. També a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics de Barcelona. 

Pintor postimpressionista, que al llarg dels anys ha anat ampliant el seu registre amb formes cubistes i expressionistes. Va estudiar a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi i a l'Escola d'Art i Oficis de Barcelona. Va rebre també formació del pintor i professor Josep Puigdengoles. 

Ramon Moscardó practica una pintura amable i costumista, d'exteriors populars, cafès i bars de Barcelona, Cadaqués. També elabora interiors de botigues amb personatges, gats i violins. Sovint, la nostàlgia és present en aquests espais i en les seves natures mortes. Sovint, la nostàlgia és present en aquests espais i en les seves natures mortes. 

La seva pintura també es caracteritza per l'ús de colors molt vius i lluminosos, i per un esperit optimista que al·ludeix a les ganes de viure, i als bons moments de la vida quotidiana. El seu dibuix poc definit, però virtuós i valent, converteix la pintura en una cosa màgica. Des de l'any 1990 viu a Cadaqués, tot i que mai no deixa de viatjar a la recerca de noves impressions per transformar-les en sensacions a través de les seves pinzellades. 

EXPOSICIONS 

Ha exposat i pintat en molts països, entre els quals es troben Estats Units, Alemanya, Espanya, Hong Kong, París, Regne Unit, República Checa, França, Regne Unit, i la Xina, entre altres, tant de forma individual com a col·lectiva. Com a exposicions individuals podem destacar: Galeria Jorge Alcolea, Madrid (2016), L'església San Diego, Menorca (2018), Galeria Espai Cavallers, Lleida (2019).

També en exposicions col·lectives en: Galeria Arcada, Blanes, Barcelona (2017), Galeria Barnadas, Barcelona (2020), Galeria Claustre Figueres, 5 of 5 (2020). 

Per a més informació del Pintor Ramon Moscardó a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles