L’ESPAI CAVALLERS

La galeria Espai Cavallers va obrir les seves portes el 23 de novembre de l’any 2004, al bell mig del Centre Històric de Lleida,  amb la finalitat de promoure i difondre l’obra d’artistes d’art contemporani en una línia que va des de la figuració a l’abstracció pictòrica i altres expressions de l’art contemporani.

La Galeria Espai Cavallers representa la producció artística de més de 50 artistes, les obres d’art dels qual han anat configurant la identitat de la Galeria des dels seus inicis. Fet que ha permès a Espai Cavallers disposar d’un ampli fons d’art d’aquetes artistes que formen part de la història de la Galeria.

Es programen al voltant de 10 exposicions cada any tant individuals com col·lectives, on hi participen tant artistes de la Galeria com nous artistes, amb la voluntat d’oferir als nostres visitants una  ampla selecció de la producció artística actual.

Des de la direcció de la galeria

Sempre hem tingut la voluntat d’adaptar-nos a una societat global i canviant amb la finalitat de fer arribar l’art contemporani a qualsevol persona que tingui inquietuds i sensibilitat vers l’art.

Ho mostrem a través de la nostra passió per la creació i el talent ja sigui a través dels artistes establerts i consolidats com acceptant el risc i la singularitat dels artistes joves. Defensem el valor individual de cadascun i creiem en el valor de la diversitat i en la riquesa dels diversos llenguatges artístics.

Ens agrada col·laborar amb artistes que confien en la nostra tasca i als que volem donar suport en el seu procés creatiu per a què una vegada finalitzat puguin ser mostrats en el nostre espai galeria i en la nostra web a través del servei de la venda on-line.

També els nostres clients són molt importants per a nosaltres, busquem la seva confiança, la qual cosa és essencial per a què  la seva experiència de compra d’art sigui satisfactòria i així puguem respondre a les seves expectatives.

També estem vinculats a la ciutat i el territori col.laborant amb les institucions i les diverses associacions culturals de la ciutat de Lleida. A més de les exposicions organitzem nombroses activitats vinculades amb la creació, l’art i la cultura

roser xandri

Entrevista a Roser Xandri, directora de l’Espai Cavallers

El Gremi de galeristes de Catalunya entrevista a la directora de l’Espai Cavallers Roser Xandri, sobre una visió més personal de la feminitat dins el món artístic.

Entrevista completa, aquí.

Per a més informació sobre la entrevista, a galeria Espai Cavallers.