Artistes / Josep Moscardó

Josep Moscardó

col.lecció Gelonch
El artista Josep Moscardó neix a Barcelona l'any 1951.

Va estudiar a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi i a l'Escola de Llotja de Barcelona.

Espai Cavallers Gallery

OBRA

El pintor Josep Moscardó penetra en la complexitat del color i la llum tant en atmosferes de dia com de nit. Fidel al natural, ens mostra una visió optimista del seu entorn i dels seus viatges. Al mateix temps, amb certes referències fauves, oferint-nos expressivitat i un diàleg entenedor, obert a la presència de la figura, a la del paisatge urbà.

La pintura de Josep Moscardó és essencialment lluminosa. Els temes d'aquest gran colorista alternen les vistes urbanes i els paisatges. És un enamorat de Passeig de Gràcia, de les rodalies de l'Tibidabo, del port i d'altres entorns predilectes de Barcelona, així com de Cadaqués, Menorca o la Costa Blava.

Josep Moscardó és del pocs artistes que actualment encara pinten al natural i copsen la poètica del quotidià. No pretén descriure meticulosament la realitat en un format més fotogràfic, sinó anar directament al gra, al nucli de l'essència del que ell vol expressar.

Escultor inquiet i prolífic, es basa en la síntesi de les formes i la tècnica del collage. Des de fa molts anys l'obra gràfica original també forma part important de la seva creació. Des del 1998 està vinculat a La Palmera, un taller de serigrafia artística.

EXPOSICIONS

Ha fet exposicions individuals als Estats Units i a Espanya, i ha participat en exposicions col·lectives al Regne Unit, els Estats Units, Hong Kong, el Japó, Espanya, Itàlia i Suïssa, entre altres països. Com a exposicions individuals podem destacar: Galeria Espai Cavallers, Lleida (2016), Sala Parés, Barcelona (2015).

També en exposicions col·lectives com: "Interiors i tallers" Sala Parés, Barcelona (2011), "De la ciutat al mar" Sala Parés, Barcelona (2010)

Per a més informació del Pintor Josep Moscardó a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles