Media / Notícies / UA1 Lleida Ràdio ‘El sostre groc’

UA1 Lleida Ràdio ‘El sostre groc’

El dia 26 de gener del 2023, es va emetre una entrevista a UA1 Lleida Ràdio ‘El sostre groc’,  en diàleg amb Roser Xandri, directora de Espai Cavallers Gallery

La Galeria Espai Cavallers de Lleida acollirà una exposició sobre ‘El sostre groc’. La mostra s’inaugurarà al març i comptarà amb obres de diverses artistes.

‘El sostre groc’ és el documental dirigit per Isabel Coixet que aprofundeix en els casos abusos que van tenir lloc a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida per part de dos professors. La directora de la galeria, Roser Xandri, ha explicat als micròfons d’UA1 Lleida Ràdio que la mostra comptarà amb obres d’una de les víctimes. Apunta que han decidit fer la mostra perquè “cal abordar el tema de l’assetjament sexual, però no des de la violència, sinó des de la seducció, que és com ho estan explicant les artistes del documental”. A més, també es faran activitats paral·leles, com ara un debat entorn de l’exposició en què hi participaran persones vinculades al documental.

Abans, però, aquest febrer la galeria acollirà una altra exposició col·lectiva sobre esport, sostenibilitat i art. Hi participaran 16 artistes lleidatans que, a partir d’un material reciclat, intervindran per crear una obra d’art.

 

El magazín matinal d’UA1 Lleida Ràdio, dirigit per Jordi Sebastià. Un dia més.

Tractem a fons tota la informació de Lleida i comarques. Diàriament, donem veu a totes les ideologies i opinions a les nostres tertúlies. Prioritzem l’actualitat i entrevistem amb profunditat els protagonistes de l’actualitat.

A més, com a espai d’entreteniment, també comptem amb seccions de tota mena: esports, cinema i sèries, propostes culturals, literatura, nutrició, noves tecnologies, astronomia… i tot això sense deixar de banda les entitats socials, els veïns de la ciutat de Lleida i els pobles de les nostres terres.

 

Podeu veure l’article de UA1 Lleida ràdio ‘El sostre groc’, de l’ entrevista a Roser Xandri clicant aquí.

Espai Cavallers Gallery