Media / Exposicions | Notícies / Recull de reportatges sobre l’exposició Constants Vitals

Recull de reportatges sobre l’exposició Constants Vitals

El passat 5 de juny vam inaugurar l’exposició individual Constants Vitals d’Andreu Buenafuente, la qual va tindre una gran rebuda i afluència de visitants tant a la inauguració com la resta dels dies que va romandre oberta al públic, fins al 21 de juny. Precisament, aquesta mateixa rebuda per part dels visitants es va traduir en un gran nombre de reportatges, notícies i entrevistes per part dels mitjans sobre l’exposició. A continuació, us en facilitem un recull, amb els accessos directes:

Comencem amb el magnífic reportatge que la Rosa Matas va fer per a La Vanguardia, titulat Explosión de color de Andreu Buenafuente en “Constants Vitals”. Podeu llegir-lo fent click aquí.

Després, Cadena SER va entrevistar a l’Andreu, on l’artista va destacar que, algú li havia dit que a l’esposició hi havia vist un una explosió de vida. Podeu escoltar l’entrevista en format podcast fent click aquí.

Per la seva part, RTVE li va fer a l’Andreu una entrevista on va parlar sobre els seus processos i evolució artística, culminats en aquesta última exposició Constants Vitals. La podeu veure aquí.

Finalment, us adjuntem el reportatge que TV Lleida va fer in situ el mateix dia de la inauguració sobre l’exposició. Podeu veure’l aquí.

Més informació a Galeria Espai Cavallers