Exposicions / Tot plegat

Tot plegat

Del 6 de Febrer al 8 de Març de 2015

Espai Cavallers Gallery inaugura l’exposició Tot plegat, que recull obres dels artistes Xavier Rodés, pintor i Marta Pruna, escultora. El desafiant tractament de la llum, la precisió del dibuix, i l’originalitat dels motius escollits. Són els trets més destacats de l’obra de Xavier Rodés. El treball de la Marta Pruna essencialment en pedra i fusta, […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery inaugura l'exposició Tot plegat, que recull obres dels artistes Xavier Rodés, pintor i Marta Pruna, escultora.

El desafiant tractament de la llum, la precisió del dibuix, i l'originalitat dels motius escollits. Són els trets més destacats de l'obra de Xavier Rodés.

El treball de la Marta Pruna essencialment en pedra i fusta, ha desenvolupat una contundència que es manifesta en el tall abrupte i precís de la peça. Remet a primitivisme totèmic: "Cada cop, en cada projecte (...) en una nova pedra (...) torno a l'origen", reflexiona, significativament, l'artista.

XAVIER RODÉS VA NÉIXER EL 1971 A BARCELONA, ESPANYA.

Va estudiar Art a l'EINA College, on va crear un projecte final sobre el tema "Paisatge industrial i urbà". Avui viu i treballa a casa seva i al seu estudi al Masnou, un petit poble proper a Barcelona.

El trencament innovador de la llum, el dibuix precís i l'originalitat temàtica creen l'estil distingit i únic de Rodés. Tot i ser un artista figuratiu, les seves pintures suggereixen idees no convencionals, ja que se centra en la composició i l'harmonia cromàtica en lloc de la pura descripció.

Després de la seva primera exposició el 1996, ha exposat la seva obra a moltes galeries de tot Espanya, amb més freqüència a la Sala Parés de Barcelona i a la galeria Ansorena de Madrid. Ha participat en diverses fires internacionals com les d'Estrasburg, Londres i Madrid. Les seves pintures estan presents en moltes col·leccions privades i públiques i en galeries de tot el món, inclosos Estats Units, França, Suïssa i Argentina.

 

MARTA PRUNA NÉIXER A BARCELONA, 1970.

Treballa en pedra i fusta de tall escarpat que ens retornen als nostres orígens més primigenis.

Representen el cos humà com a individu particular i integrant d'un grup social, figures d'escacs o balcons, que es fonamenten en la presència d'un element arquitectònic implícit.

Estructures en les quals l'ésser humà oscil·la de forma inevitable entre la identificació individual i la participació gregària en el grup.

La mostra s'inaugura el de febrer i és podrà visitar fins al 8 de maig.

Més informació sobre l'exposició Tot plegat a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.