Artistes / Marta Pruna

Marta Pruna

Fotografia de Marta Pruna treballant una escultura

L'artista Marta Pruna va néixer el 1970, i es dedica a l'escultura. Ella es va llicenciar en Escultura a la Facultat de Belles Arts. També va estudiar a la Universitat d'Art de Linz, durant el 1994. Entre el 1997 i el 1999 va realitzar el seu Doctorat a la Universitat de Barcelona.

Des de l'any 2001 viu i treballa en el seu taller, prop de Cervià de les Garrigues.

El 2017 va inaugurar el seu projecte personal "Camí dels 7 sentits". Un camí que compta amb 15 escultures, algunes d'un format monumental. Distribuïdes per un camí en plena naturalesa, a 2 quilòmetres de Cervià de les Garrigues.

EXPOSICIONS INDIVIDUALS

L'artista Marta Pruna ha participat en diverses exposicions individuals. Exposició en l'Espai de Franz - Josef Promenade, a Bad Gastein, durant el "Soommer Frische Kunst", Austria (2018). Exposició en el Centre de la Calç, "Centre d'Art i Sostenibilitat", Artés. (2016). Exposició a la Galeria Artèria, Igualada (2015).

EXPOSICIONS COL·LECTIVES

L'artista també ha participat en diverses exposicions col·lectives. Exposició al Museu Granadella, amb el fotògraf Ramon Coronado. (2018). Exposició al Centre d'Art Juneda. Amb els artistes, Gregorio Iglesias, Ivan Egea, Vaxier Minguella. (2017). Exposició a la Biblioteca pública de Lleida, amb dibuixos de Ramon Llull. (2016). Exposició Galeria Espai Cavallers Lleida (2014/2015).

PREMIS

A l'artista Marta Pruna ha rebut durant els anys una gran selecció de premis. Premi Sant Jordi d'Escultura, de la Fundació Parelló. (2015). El 2n Premi d'Escultura de Gel a la Universitat d'Arquitectura Internacional de Catalunya, Barcelona (2000). El XXII Certamen Nacional d'Escultura (Caja Madrid). (1998).

COL·LECCIONS PRIVADES

La seva obra també forma part de diverses col·leccions privades. Col·leccions Privades Bertoll Villa, Austria. Fundació Antoni Vila Casas, Barcelona. Bad Gastein, Frankfurt am Main.

 

 

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles