Exposicions / Emerging Dreams

Emerging Dreams

Del 4 de Gener al 4 de Febrer de 2019

Emerging Dreams és un recorregut per la producció artística més recent de l’artista i il·lustradora  lleidatana Sonia Alins, inclosa una extensa selecció de la seva premiada sèrie ‘Dones d’aigua’. Espai Cavallers Gallery Sonia Alins (1 de juliol de 1974) és una il•lustradora i artista centrada en la creació de peces d’art. Una narrativa poètica de […] llegir més

Descripció

Emerging Dreams és un recorregut per la producció artística més recent de l'artista i il·lustradora  lleidatana Sonia Alins, inclosa una extensa selecció de la seva premiada sèrie 'Dones d'aigua'.

Espai Cavallers Gallery

Sonia Alins (1 de juliol de 1974) és una il•lustradora i artista centrada en la creació de peces d'art. Una narrativa poètica de naturalesa surrealista amb la qual aborda els seus sentiments, desitjos, somnis i malsons. Sonia fa un ús extensiu de la figura humana (majoritàriament femenina) i, al mateix temps, explora l'expressivitat d'elements com la transparència i el desenfocament.

EDUCACIÓ

1992, Llicenciatura en Belles Arts, Universitat de Salamanca, Salamanca / ESPANYA.
2003, Curs de postgrau en art, Universitat de Salamanca, Salamanca / ESPANYA.
2009, Curs de postgrau en il•lustració, Universitat Autònoma de Barcelona, Barcelona / ESPANYA.

EXPERIÈNCIA
1998-2018, Il•lustradora freelance professional.

EXPOSICIONS INDIVIDUALS

2018, "Somnis emergents", Museu Comarcal de l'Urgell-Tàrrega, Lleida / Espanya.

EXPOSICIONS COL•LECTIVES

2019, “Illustrators 61 annual competition", The Museum of Illustration, New York/USA.

2018, "World illustrator awards 2018", Somerset House Exhibition Center, London/UK. II Certamen Miró & Art, Reial Cercle Artístic de Barcelona, Barcelona/Espanya. “Come Together", Theprintspace, London/UK. “Illustrators 60 annual competition", Museum of Illustration, New York/USA. “Annual Illustration West 56” SILA headquarters, Los Angeles/USA.

Per a més informació sobre l'exposició Emerging Dreams a Espai Cavallers Gallery Lleida

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles