Exposicions / Maternitat

Maternitat

Del 1 de Març al 1 de Abril de 2013

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha inaugurat aquesta tarda l’exposició col·lectiva “Maternitat”. Organitzada en el marc del projecte Festival Mirades de Dones 2013. Espai Cavallers Gallery La mostra es podrà veure durant el mes de març a Espai Cavallers Gallery, l’únic de la demarcació lleidatana que participa en aquest projecte. L’alcalde ha felicitat la galeria […] llegir més

Descripció

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha inaugurat aquesta tarda l’exposició col·lectiva “Maternitat”. Organitzada en el marc del projecte Festival Mirades de Dones 2013.

Espai Cavallers Gallery

La mostra es podrà veure durant el mes de març a Espai Cavallers Gallery, l’únic de la demarcació lleidatana que participa en aquest projecte. L’alcalde ha felicitat la galeria d’art i les artistes que han participat en la mostra per la seva sensibilitat. “L’art forma la sensibilitat de les persones i si és fet per dones, aquesta encara queda més reforçada”, ha conclòs.

“Maternitat” s’ha obert al públic una setmana abans que es commemori el Dia Internacional de les Dones, que Lleida celebrarà amb diversos actes i propostes d’entitats i grups de dones de la ciutat.

Artistes

La tinenta d’alcalde Sara Mestres ha acompanyat el paer en cap en l’acte inaugural.

Han assistit diverses creadores de la ciutat vinculades a diferents disciplines artístiques, Marta Pruna, Palmira Rius, Mercè Humedas i Susana Martínez. Han parlat de la imaginació i de com a través del llenguatge amb què s’expressa cadascuna han intentat representar la maternitat, el fil conductor d’exposició col·lectiva.

En l’exposició es poden veure obres de diverses disciplines artístiques. Pintura, fotografia, escultura o instal·lacions on cada artista ha plasmat el tema de la maternitat en el seu treball. L’Associació Mujeres en las Artes Visuales (MAV) és l’entitat que ha promogut el festival, que vol descobrir la programació d’art durant aquest mes amb exposicions, esdeveniments i activitats teòriques protagonitzades per artistes o crítiques d’art, entre altres, per fer visible el treball de la dona en el sistema d’art de l’estat.

Per a més informació sobre l'exposició col·lectiva Maternitat a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.