Exposicions / En Femení

En Femení

Del 5 de Març al 5 de Abril de 2016

Espai Cavallers Gallery inaugura aquest 5 de març l’exposició En Femení. Una mostra col·lectiva en què hi participen 8 artistes. La mostra es podrà visitar fins al dia 5 d’abril. Amb aquesta exposició es vol mostrar els treballs d’artistes dones des de diferents disciplines artístiques que van des de la pintura, l’escultura, la fotografia i la il·lustració. […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery inaugura aquest 5 de març l'exposició En Femení. Una mostra col·lectiva en què hi participen 8 artistes. La mostra es podrà visitar fins al dia 5 d'abril.

Amb aquesta exposició es vol mostrar els treballs d'artistes dones des de diferents disciplines artístiques que van des de la pintura, l'escultura, la fotografia i la il·lustració.

SUSANA MARTÍNEZ
Amb fotografies en què a través de la tecnologia digital fa una cerca contínua buscant l'equilibri entre tecnologia, creativitat, disseny i sensibilitat.

SÒNIA ALINS
El seu divers i ric univers en il·lustració són artistes que ja han presentat els seus treballs amb anterioritat a la galeria Espai Cavallers.

MÒNICA CASTANYS
Utilitza colors que si bé recorda l'impressionisme, mostra un traç més expressiu i una gran habilitat per a il·luminar escenes imaginàries. També cada vegada més fa èmfasi en la figura femenina

DIVINA DRUDIS
Lleidatana i membre del Cercle de Belles Arts de Lleida ens presenta obres abstractes de gran format en què la matèria i el color són els trets fonamentals.

TOMASA MARTÍN

Artista de Zamora, però que des de fa temps a Barcelona presenta els seus darrers treballs en un format molt particular i amb una temàtica en què el protagonisme el tenen els elements quotidians amb tonalitats clares.

MARTA MOREU
Escultora. Presenta el seu treball realitzat en bronze i pedra. Són escultures figuratives en què plasma realitats concretes encara que no d'una manera realista, sinó de la manera en què l'artista les veu.

KEIKO OGAWA

Va iniciar la seva trajectòria en la pintura al taller del professor Suguita a Tòquio cap a l'any 1998, a cavall entre la figuració i l'abstracció. Es trasllada a Barcelona l'any 2005, on, amb la influència d'alguns pintors realistes d'aquesta ciutat, el seu estil evoluciona vers la figuració.

AIDA SUBIRÀ
L'aquarel·la de la jove artista ens mostra la seva interpretació de la natura a través de la utilització de la taca amb una gran expressivitat i harmonia de colors.

Per a més informació sobre l'exposició En Femení, a Espai Cavallers Gallery, Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.