Exposicions / Colors de primavera colors d’estiu

Colors de primavera colors d’estiu

Del 14 de Juny al 7 de Juliol de 2013

Espai Cavallers Gallery de Lleida exposa Colors de primavera colors d’estiu del 14 de juny al 7 de juliol  del 2013. Si podran veure obres de Miquel Barceló, Mercè Humedas, Miguel de Ibarbia, Gregorio Iglesias, Josep Guinovart, Shigeyoshi Koyama, Antonio López, Didier Lourenço, Javier Mariscal, Magí Puig, Víctor P. Pallarés, Perico Pastor, Gerard Rosés, Joaquín Ureña […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery de Lleida exposa Colors de primavera colors d’estiu del 14 de juny al 7 de juliol  del 2013.

Si podran veure obres de Miquel Barceló, Mercè Humedas, Miguel de Ibarbia, Gregorio Iglesias, Josep Guinovart, Shigeyoshi Koyama, Antonio López, Didier Lourenço, Javier Mariscal, Magí Puig, Víctor P. Pallarés, Perico Pastor, Gerard Rosés, Joaquín Ureña i Manolo Valdés.

 

Gregorio Iglesias Mayo, es formà a Lleida, i aviat va donar a conèixer la seva obra a París on triomfà amb l'obra Com a gos mullat.

L'artista Gregorio, sempre compromès amb la pintura, alguns crítics l'han definit com a existencialista o neoexpressionista. I lligat a un sentiment agredolç que produeix la necessitat de pintar o sentir-se part de la pintura.

Així, la seva obra no es pot separar de les seves vivències, ja que és un artista intrínsecament emocional. A qui li interessa l'experiència constant, les novetats i les emocions que li atorguen els seus viatges i el seu dia a dia.

 

Didier Lourenço neix a Premià de Mar, Barcelona, ​​el 1968. El 1987 comença a treballar en el taller del seu pare on aprèn l'art de la litografia. El 1995 s'instal·la en el seu propi taller.

TRAJECTÒRIA

El 1988 realitza la seva primera exposició individual i edita la primera col·lecció de litografies. Didier Lourenço comparteix el seu temps pintant sobre tela i paper en una zona del taller del seu pare. Realitza i imprimeix seves pròpies i també per a altres artistes. Aquest lloc serà un estudi obert a la mirada de molts artistes i un intercanvi de coneixements que seran molt importants per a la seva educació en el món de la pintura.

 

Per a més informació sobre l'exposició Colors de primavera colors d’estiu, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.