Artistes / Didier Lourenço

Didier Lourenço

L'artista Lourenço Didier
El artista Didier Lourenço neix a Premià de Mar, Barcelona, ​​el 1968.

El 1987 comença a treballar en el taller del seu pare on aprèn l'art de la litografia. El 1995 s'instal·la en el seu propi taller.

Espai Cavallers Gallery

TRAJECTÒRIA

El 1988 realitza la seva primera exposició individual i edita la primera col·lecció de litografies. Didier Lourenço comparteix el seu temps pintant sobre tela i paper en una zona del taller del seu pare. Realitza i imprimeix seves pròpies i també per a altres artistes. Aquest lloc serà un estudi obert a la mirada de molts artistes i un intercanvi de coneixements que seran molt importants per a la seva educació en el món de la pintura.

El 1991 guanya un prestigiós premi de pintura per a joves pintors. Aquest és el moment en què la seva obra comença a ser molt coneguda a través de diferents exposicions individuals i col·lectives a diferents galeries del país. En 1995, Didier Lourenço ja s'instal·la en el seu propi estudi i és el moment en el qual es dedica plenament a la pintura, sense deixar de banda la litografia.

L'any 2000 un prestigiós editor i distribuïdor mundial d'obra gràfica s'interessa per la seva obra.

A partir de llavors els seus treballs es poden veure per tot el món. Aquesta difusió permet que moltes galeries de tots els països s'interessin també per la seva obra original. Així ha exposat el seu treball a ciutats com: Nova York, Seattle, Los Angeles, Hong Kong, Puerto Rico, Nova Orleans, Nashville, Àfrica del Sud, Las Vegas i Miami entre moltes altres.

EXPOSICIONS

Ha participat en diverses exposicions individuals com per exemple: "Com a casa" Sala Premiart, Premià de Mar (2013). "Contenidors d'Emocions" Galeria Jordi Barnadas, Barcelona (2012). "Nostrum" Galeria Ausart, Vi (2011). "Obra Recent" Galeria Anquin's, Reus (2010).

També ha participat en col·lectives com Sala El Quatre, Barcelona (2013). "40 Saló de Maig" Galeria Anquin's, Reus (2012)."39 Saló de Maig" Galeria Anquin's, Reus (2011). IFAE Miami Internacional Art Fair, Vila de l'Art (EUA) (2010).

Per a més informació del Pintor Didier Lourenço a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles