Exposicions / Col·lectiva de Nadal i Guinovart a Cavallers

Col·lectiva de Nadal i Guinovart a Cavallers

Del 11 de Desembre de 2018 al 27 de Gener de 2019

El dia 11 de desembre a les 20 h. la Espai Cavallers Gallery de Lleida inaugura l’exposició Col·lectiva de Nadal i Guinovart a Cavallers. Dins del marc de les diferents activitats que s’han portat a terme al llarg de l’any 2018 amb motiu dels deu anys de la mort de l’artista. També s’inaugurarà l’exposició col·lectiva de Nadal. […] llegir més

Descripció

El dia 11 de desembre a les 20 h. la Espai Cavallers Gallery de Lleida inaugura l’exposició Col·lectiva de Nadal i Guinovart a Cavallers. Dins del marc de les diferents activitats que s’han portat a terme al llarg de l’any 2018 amb motiu dels deu anys de la mort de l’artista.

També s’inaugurarà l’exposició col·lectiva de Nadal. Amb obres de Joan Artigas Planas, Carles Díaz, Mercè Humedas, Gregorio Iglesias, Pol IglesiasDidier Lourenço. Tambe de Tomasa MartínPerico Pastor, Jaume Plensa, Magí Puig, Lourdes Ral, Joaquín Ureña i Menchu Uroz.

La mostra de Guinovart constarà del voltant de 20 peces úniques que engloben diferents temes i èpoques. L'exposició permetrà fer un petit viatge en l’univers de l’artista. Pel que fa a l’exposició col·lectiva es podrà veure obra recent dels artistes participants.

Josep Guinovart va néixer en el bressol d'una família menestral i de ben jovenet. Amb catorze anys, ja es documenta la seva labor com a pintor de parets al taller familiar. Passaria gran part de la Guerra Civil a la vila d'Agramunt, juntament amb la seva mare, avi, tietes i germans, fet que l'apropà directament a la natura, les eines i els animals.

Per a més informació sobre l'exposició Col·lectiva de Nadal i Guinovart a Cavallers a Espai Cavallers Gallery Lleida.

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles