Exposicions / Col·lectiva de Nadal 2021

Col·lectiva de Nadal 2021

Del 15 de Desembre de 2021 al 30 de Gener de 2022

Com cada any, Espai Cavallers Gallery inaugura el dia 15 de desembre l’exposició Col·lectiva de Nadal 2021. La mostra es podrà veure fins al 30 de gener.   Dins de la mostra es podran veure una gran varietat de treballs i obres de diferents artistes, com Sonia Alins, Xano Armenter, Joan Artigas Planas, Carme Bassa, Marta Duran; […] llegir més

Descripció

Com cada any, Espai Cavallers Gallery inaugura el dia 15 de desembre l'exposició Col·lectiva de Nadal 2021. La mostra es podrà veure fins al 30 de gener.

 

Dins de la mostra es podran veure una gran varietat de treballs i obres de diferents artistes, com Sonia Alins, Xano Armenter, Joan Artigas Planas, Carme Bassa, Marta Duran; Pedro Sandoval, Pep Fajardo, Jordi Bresolí, David Callau, Mònica Castanys; Marta Fàbregas, Ester Gasol, Mercè HumedasGregorio Iglesias MayoDidier Lourenço; Perico Pastor, Marta Pruna, Aurembiaix SabatéJoaquín Ureña, Jaume charles, Tomasa Matín i amb les joies de l'artista Arteria Botanica.

 

El projecte Artèria Botànica

"Artèria Botànica és el meu projecte personal, artístic i creatiu amb el qual estableixo un vincle directe entre les persones, la natura i el territori.

La meva especialitat són les peces de joieria botànica, encara que la curiositat i el descobriment em porten a realitzar creacions de ceràmica, tèxtils naturals i boles de llavors.

La cura del medi natural i la producció artesanal són els principals valors de la marca; així que cuido el nostre entorn i intento realitzar accions que el beneficiïn i el protegeixin.

 

Iniciem el procés de creació de les peces fora del taller. Comença amb  la curiositat, l’estudi i l’exploració del nostre entorn natural. La recol·lecció de les plantes es pot fer al camp, durant un passeig pel bosc, en un viatge o al jardí de casa.

L’objectiu és trobar aquell element natural que, en diàleg amb el nostre cos, esdevingui en un comunicador de la imatge personal o que, simplement, ens recordi la bellesa de la natura.

Un cop al taller, fem la selecció dels elements naturals més adequats: fulles, llavors, tiges o fins i tot alguna escorça.

 

Les peces de joieria es realitzen en plata 925 mitjançant la tècnica de la microfusió i utilitzant materials com la cera i el guix per la creació dels motlles.

Les nostres creacions es converteixen en un herbari, col·leccions de joies que ens evoquen un territori i el seu paisatge.

Gràcies a les col·leccions territorials, coneixem millor una zona geogràfica i ens emportem una peça com si fos un souvenir, un record."

 

Per a més informació sobre la Col·lectiva de Nadal 2021, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles