Artistes / Jordi Bresolí

Jordi Bresolí

L'artista Jordi Bresolí neix a Lleida el 13 desembre de 1980.

Estudia Batxillerat artístic a l'institut Màrius torres. Després es trasllada a Tàrrega per cursa els mòduls de grau mitjà i grau superior de forja artística i escultura a l'escola Ondara. En acabar l'escola decideix encarar-se plenament amb la pintura.

En la seva primera etapa se centra en un tipus de llenguatge més realista, utilitza'n pintura a l'oli treballant a partir de veladures. A mesura que va evolucionant va deixant enrere tot l'aspecte més figuratiu i se centra en l'estudi de nous materials en un àmbit més expressionista abstracte. Tota aquesta etapa de noves experimentacions i investigacions el duran finalment a treballar amb un seguit de materials més naturals. Utilitza'n pigments a bases de terres, argiles, òxids, etc... i desenvolupant un llenguatge purament geomètric.

"En una obra, no sols la intenció i l'aspecte visual és important, sinó també la base en què està pintada l'obra, com els materials que en ella estan utilitzats. Contra més pur sigui la base, contra més purs siguin els materials i la forma en què es mostra l'obra; més alta, accessible i sanadora serà la seva vibració cap a l'espectador"

 

Per a més informació sobre l'artista Jordi Bresoli a la galeria Espai Cavallers.

 

 

 

 

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles