Exposicions / Cisalla pedra paper

Cisalla pedra paper

Del 8 de Novembre al 13 de Desembre de 2019

Espai Cavallers Gallery inaugura Cisalla pedra paper el 8 de novembre a les 19 h. l’exposició dels artistes Rebeca Muñoz, Perico Pastor i Marta Pruna amb el títol Cisalla, pedra, paper. La galeria Espai Cavallers va inaugurar ahir l’exposició Cisalla, pedra, paper. Integrada per obres del pintor de la Seu d’Urgell Perico Pastor i les escultores de […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery inaugura Cisalla pedra paper el 8 de novembre a les 19 h. l’exposició dels artistes Rebeca Muñoz, Perico Pastor i Marta Pruna amb el títol Cisalla, pedra, paper.

La galeria Espai Cavallers va inaugurar ahir l’exposició Cisalla, pedra, paper. Integrada per obres del pintor de la Seu d’Urgell Perico Pastor i les escultores de Barcelona Marta Pruna i Rebeca Muñoz. Encara que de tècniques molt diferents, els tres artistes tenen en comú el deixar-se portar als seus tallers sense formar part d’estils o moviments artístics. L’únic que els interessa és el seu propi mètode de treball.

Com escriu Perico Pastor, “Aquesta exposició ha estat lenta en néixer –ja deu fer més de cinc anys que en vam començar a parlar, però les coses de la vida i de l’ofici ens han fet esperar fins ara. El temps que es dilata, però, permet de reflexionar i crec que l’exposició hi ha guanyat. Com escriu la Marta: Aquí miro d’alentir el ritme, aturar-te del tot per entendre un poema visual que se’ns escapa contínuament. Intentar entendre el passat fent presències dures, perdurables. I déu ens ha donat la memòria per fer créixer roses al desembre.(…) Trobar el teu fil que et subjecta entre el cel i la terra, segur, subterrani, ple de coneixements callats.

Per més informació sobre l'exposició col·lectiva Cisalla pedra paper a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.