Exposicions / 15 anys 15 artistes

15 anys 15 artistes

Del 13 de Desembre de 2019 al 23 de Gener de 2020

Espai Cavallers Gallery de Lleida va acomiadar l’any passat. Celebrant el quinzè aniversari de la inauguració d’aquest equipament cultural, amb l’exposició 15 anys 15 artistes. Així, la galeria d’art del carrer cavallers exhibeix fins al pròxim 23 de gener dues exposicions que fan una clara picada d’ull a aquest número. D’una banda, una selecció de quinze olis dels […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery de Lleida va acomiadar l'any passat. Celebrant el quinzè aniversari de la inauguració d'aquest equipament cultural, amb l'exposició 15 anys 15 artistes.

Així, la galeria d'art del carrer cavallers exhibeix fins al pròxim 23 de gener dues exposicions que fan una clara picada d'ull a aquest número.

D'una banda, una selecció de quinze olis dels prestigiosos pintors barcelonins Josep i Ramon Moscardó.

D'altra banda, una mostra col·lectiva de Nadal amb obres de 15 artistes: Sonia Alins, Joan Artigas Planas, Jordi BresolíLily BrickCarlos Díaz, Mercè HumedasDidier LourençoGregorio i Pol Iglesias, Rebeca Muñoz, Perico Pastor, Marta Pruna, Magí Puig, Lourdes Ral, Alba Santacreu i Joaquín Ureña.

Per a més informació sobre l'exposició 15 any 15 artistes a la galeria Espai Cavallers.n

 

Ramon Moscardó

L'artista Ramon Moscardó neix a Barcelona, l'any 1953. Va estudiar a l'Escola Superior de Belles arts de Sant Jordi. També a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics de Barcelona. 

Pintor postimpressionista, que al llarg dels anys ha anat ampliant el seu registre amb formes cubistes i expressionistes. Va estudiar a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi i a l'Escola d'Art i Oficis de Barcelona. Va rebre també formació del pintor i professor Josep Puigdengoles. 

 

Josep Moscardó

L'artista Josep Moscardó neix a Barcelona l'any 1951. Va estudiar a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi i a l'Escola de Llotja de Barcelona.

El pintor Josep Moscardó penetra en la complexitat del color i la llum tant en atmosferes de dia com de nit. Fidel al natural, ens mostra una visió optimista del seu entorn i dels seus viatges. Al mateix temps, amb certes referències fauves, oferint-nos expressivitat i un diàleg entenedor, obert a la presència de la figura, a la del paisatge urbà.

Per més informació sobre l'exposició col·lectiva 15 anys 15 artistes a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.