Media / Notícies / Els llibres de Joanpere Massana per TVLleida

Els llibres de Joanpere Massana per TVLleida

El dia 2 de juny, es va emetre a TVLleida, un reportatge sobre l’exposició Els llibres de Joanpere Massana per TVLleida, de l’artista Joanpere Massana. Espai Cavallers Gallery

La mostra es podrà visitar fins el dia 18 de juny del 2022.

 

És la segona mostra que té aquest títol, ja que el 2016 es va presentar a Palermo ( Itàlia ), a la Galeria XXS Aperto al Contemporaneo una exposició individual de Massana amb el mateix nom, i el 2015 amb el títol : “ La imperdible “, a la Must Gallery de Lugano ( Suissa ), seguint el mateix criteri de seleccionar obres de diferents “ llibres “ de Joanpere Massana. 

Aquesta vegada ha estat la comissària i directora de la galeria de Lleida, Roser Xandri, qui ha fet la selecció de les obres que abracen les darreres sèries des de 2007. Queden fóra de la selecció , per falta d’espai, sèries anteriors com : “ Il libro degli alberi “, “ El llibre dels núvols “ i “ Il libro dei giochi “. 

Selecció de: El llibre de l’aire, el llibre de l’aigua, el llibre de la pell, el llibre de les flors, el llibre dels silencis i els sorolls. També trobareu escultures/assamblatges.

Joanpere Massana, explica el seu procés creatiu a TVLleida. Podeu veure el reportatge, Els llibres de Joanpere Massana per TVLleida, clíca aquí.

 

Per a més informació sobre l’exposició  a Espai Cavallers Gallery