Media / Exposicions / Captures-Lumínic

Captures-Lumínic

El dia 23de juny, es va emetre a TVLleida, un reportatge sobre l’exposició Captures-Lumínic amb les artistes:

Susana Martinez, Lídia Vives i Viet Ha Tran. Espai Cavallers Gallery

La mostra es podrà visitar fins el dia 30 de juliol del 2022.

Lumínic, arriba a les galeries del GAC amb diferents propostes expositives que s’hi sumen al programa del festival, que té la seu central a Sant Cugat i que ara, de la mà de les Galeries d’Art de Catalunya, s’estén a diferents poblacions catalanes.

En l’edició d’enguany el certamen explora la idea de límit des de diferents punts de vista, a través d’una programació que compta amb artistes consagrats i emergents, tant a escala nacional com internacional.

S’hi podran veure fins a15 exposicions arreu de Sant Cugat en la nova cita fotogràfica que enguany suma esforços amb Galeries d’Art de Catalunya i que portarà el LUMÍNIC a espais expositius de Lleida, Barcelona i Reus.

Et convidem a descobrir el circuit fotogràfic de les galeries d’art!

Espai Cavallers col·labora amb la programació del festival acollint una exposició de fotografia a la nostra Galeria, amb les artistes:
Lídia Vives, Susana Martinez i Viet Ha Tran.
Mostra del 21 de juny al 30 de juliol de 2022 a galeria Espai Cavallers.

Amb aquesta col·laboració, el certamen busca teixir i fer créixer el circuit expositiu fotogràfic arreu de Catalunya, amb la intenció de mantenir i expandir aquest vincle amb projecció a properes edicions.

També, LUMÍNIC és una plataforma que treballa tot l’any, generant sinergies amb altres agents culturals per la promoció de la fotografia.

Codirigit pels fotògrafs Bernat Millet, Marc Vidal i Amanda Bernal, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat, el programa compta amb exposicions, xerrades, tallers i taules rodones així com la participació d’autors consagrats i emergents, tant nacionals com internacionals.

 

Podeu veure el reportatge, Captures, clícan aquí.

Per a més informació sobre l’exposició Captures-Lumínic a Espai Cavallers Gallery