Media / Notícies / Exposició “Caixa Negra. Fotografia16”

Exposició “Caixa Negra. Fotografia16”

Durant el mes d’octubre Espai Cavallers Gallery presenta l’exposició “Caixa Negra. Fotografia16“. Una exposició realitzada per l’obra de 14 fotògrafs lleidatans, Marta Benavides, David Besora, Marta Bisbal, Pepe Camps, David del Val, Edgar dos Santos, Santi Iglesias, Jordi V. Pou, Anna Isán, Susana Martínez, Llorenç Melgosa, Emili Morreres, Gala Oró i Víctor Vilamajó.

L’Espai Cavallers, a Lleida, l’exposició “Caixa Negra. Fotografia16”  per reivindicar el talent dels fotògrafs locals que mostren algunes de les seves creacions que son resultat després d’interactuar amb el seu mitjà i processar-lo. És a dir, amb aquesta exposició es vol plasmar el procés, allò que passa dins de la caixa negra, ja que és un procés necessari, però poc important un cop s’arriba al resultat final. No es vol donar amb l’exposició una visió individual de cada un dels artistes, sinó que l’exposició se centra en allò que es produeix i el material amb el qual es produeixen aquests materials.

Es vol mostrar també, que d’una Caixa Negra interessa també la seva forma d’interactuar amb el seu medi, per entendre que és el que fa, per què ho fa, i no només donar importància al material que es produeix, sinó també donar importància a com es produeix aquest material.

En aquest enllaç podeu veure l’entrevista realitzada per TV3, on podreu veure les explicacions dels mateixos artistes. A més també es poden veure alguns exemples de les obres que s’exposen.

Per a més informació sobre l’exposició Exposició “Caixa Negra. Fotografia16” a Espai Cavallers Gallery