Media / El taller de l'artista / Aurembiaix Sabaté
Aurembiaix

Aurembiaix Sabaté

Endinsada en procés creatiu, allí on es barregen les fines línies entre el concepte de taller i gresol, l’artista Aurembiaix Sabaté ens obre les portes del seu entorn més artístic.

Espai Cavallers Gallery

Les obres de l’Aurembiax vénen d’un procés d’investigació, tant en l’àmbit matèric com a nivell de concepte. Avançant cap a un procés antic, en una sempre constant (i de vegades enyorada) recerca de l’arrel o l’essència de l’ésser humà.

Dins d’aquest entorn, podem observar el naixement i l’evolució de les seves obres. Un transcurs carregat d’una màgia, en què sols l’artista, pot fer emanar de les seves mans, i que ens mostrà una obra carregada d’idees, bellesa i continguts poètics.

“L’impuls que em guia a descobrir la veritable essència es manifesta en la creació de la sèrie d’obres “TransfORmació i Alquímia”. Inspirada en la literatura alquímica i un seguit de simbolismes, una part de la mitologia grega i mitologia Japonesa. Emergeix la forma, figures que es van desdibuixant a mesura que m’endinso en el que és profund. La foscor, descendir a l’interior de la mateixa cova, per poder ascendir cap al cel i la llum. Tot sustentat pel cercle, la perfecció dels quatre elements, el que és dens i subtil, sempre en continua harmonia còsmica”

 

Per a més informació sobre l’artista Aurembiax Sabaté a Espai Cavallers Gallery Lleida.