Artistes / Joaquín Ureña

Joaquín Ureña

Fotografia de Joaquín Ureña
El artista Joaquín Ureña (Lleida, 1946) centra la seva producció artística amb la tècnica de l’aquarel·la. Sobretot en temes urbans i d'interiors amb un nou concepte i grans formats.

Espai Cavallers Gallery

Ha realitzat més de setanta exposicions individuals i ha participat en més de cent mostres col·lectives per tot Espanya.

Joaquín Ureña ha obtingut quaranta premis nacionals, entre els quals destaquen: Pámpana de Plata a la LV Exposició Nacional d'Arts Plàstiques de Valdepeñas i 1r Premi López-Villaseñor de Pintura a Ciudad Real el 1994; 1er Premi Fundació Díaz Caneja a Palència; Premi Extraordinari Reina Sofia i Medalla BMW a Madrid el 1996; 1er Premi XL Certamen Nacional de Pintura Caja San Fernando a Sevilla el 1999. El 1998 obté la Medalla Morera a Lleida.

La obra de Joaquín Ureña, es troba en fons de museus nacionals, fundacions i col·leccions particulars: Centre d'Art Museu d'Almeria, Fundació Díaz Caneja (Palència), Museu de la Ciutat (Madrid), Museu López-Villaseñor "(Ciutat Real), Museu Municipal ( Valdepeñas), Fundació Focus-Abengoa (Sevilla), Ibercaja (Saragossa), Patronat Municipal Adolfo Lozano-Sidro (Priego de Còrdova), Museu Morera (Lleida) etc.

Per a més informació del artista Joaquín Ureña a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles