Artistes / Carme Magem

Carme Magem

L'artista Carme Magem Prat neix a St. Vicenç de Castellet (Barcelona), on  viu fins a finals dels vuitanta. Actualment resideix a Sant Cugat del Vallès.

Espai Cavallers Gallery

La seva formació artística comença ben aviat al Cercle Artístic de Manresa, continua a Sabadell i a l'Escola Municipal d'Art de Sant Cugat del Vallès.

Cursa estudis universitaris d'infermeria i especialitat gine-obstètrica. Exerceix la seva professió de llevadora des de l'any 1981.

La trajectòria de l'artista Carme Magem, sempre ha estat dividida entre el món de la sanitat, en l'àmbit de l'atenció a la dona i el món de l'art. Exposant a diferents galeries de Barcelona, Vitória, Lleida, Granollers, Terrassa, Sabadell, Saragossa, Sevilla, Oman, Emirats Àrabs, entre d'altres. També participa a prestigioses fires internacionals, com St-Art a StrasburgSalón des Antiquaries a Nancy, Lille Art Fair, Abu Dhabi Art FairAffordable Art fair a Singapur, Londres, NYect.

OBRA

Durant molt temps treballa principalment l'oli i el dibuix. I des de principis del 2005 s'introdueix en el collage, aconseguint una tècnica pròpia que combina aquest amb la pintura a l'oli. Creant un efecte molt característic en les seves obres.

Immersa cada cop més en aquesta tècnica, aprofundint i investigant totes les seves possibilitats, tracta diversos temes, entre els quals destaca la figura femenina, el retrat i diferents rostres plens d'expressivitat.

En la seva obra, el retrat és una part significativa de la seva obra, personatges mítics del món del cinema, les arts, la cultura, la lluita social... i també de particulars realitzats per encàrrec.

Darrerament ha col·laborat amb diferents publicacions i obres seves han estat portades de llibres i revistes d'àmbit internacional.

Ella mateixa ens explica:

"El collage m'atreu poderosament, em sedueix, em diverteix i m'ofereix constant sorpresa dins del procés creatiu. Fa que una imatge coneguda pugui tenir mil lectures diferents i suggerir emocions insòlites."

"M'agrada pensar que la meva obra transmet harmonia, una dosi de descans i de plaer per als sentits, un espai on la ment pugui viatjar a racons guardats en la memòria i descobrir-hi una nova vida, nous colors i nova llum."

Per a més informació de la Artista Carme Magem a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles