Exposicions / Volum/3 Jazz+Covers

Volum/3 Jazz+Covers

Del 24 de Abril al 10 de Maig de 2015

El 24 d’abril Espai Cavallers Gallery de Lleida presenta Volum/3 Jazz+covers. Un projecte comissariat per Gonzalo Elvira que va néixer l’any 2009 i que es va presentar amb el títol Jazzuela dins del 41è Festival de Jazz de Barcelona. És una mostra itinerant que va creixent amb el temps i que es va modificant cada vegada com si fos una […] llegir més

Descripció

El 24 d'abril Espai Cavallers Gallery de Lleida presenta Volum/3 Jazz+covers. Un projecte comissariat per Gonzalo Elvira que va néixer l'any 2009 i que es va presentar amb el títol Jazzuela dins del 41è Festival de Jazz de Barcelona.

És una mostra itinerant que va creixent amb el temps i que es va modificant cada vegada com si fos una peça musical.

Es podrà veure fins al 10 de maig i participen Andrea AturbobarbiertoLuciano Charytonuk, Rafa Castañer, Glòria Cañadó, Clara Vidal, Nuria Ruano, Pilar Moll. També hi participen Isabel ChivaCarmen Molina, Eva Villavedra, Rosa Mengual, Dolors Manrubia, Vicenç Casanova, Maria Esteve i Sol Vidal.

 

Gonzalo Elvira Patagònia, Argentina, 1971)

Es va formar a l’Escuela de Artes Visuales Antonio Berni a l’Argentina i va començar la seva trajectòria expositiva el 1993. Viu i treballa a Barcelona des de l’any 2000 i compagina el seu vessant artístic amb una tasca educativa i pedagògica intensa concentrada a l’estudi Obra Door, que gestiona i dirigeix al barri de Gràcia.

Els treballs de Gonzalo Elvira es desenvolupen al llarg dels anys en forma de sèries que en comptes de tancar-se, revisita o recupera en moments concrets, ja que mantenen una gran relació temàtica entre si i esdevenen plenament complementàries.

Entre els seus treballs es poden esmentar les sèries:

12 canciones concretas, projecte dedicat al monument que Walter Gropius va concebre com a homenatge als nou treballadors assassinats durant una vaga a Weimar.

La balada de Simón, que reconstrueix la peripècia política i vital de Simón Radowitzky. Un anarquista ucraïnès-argentí que després de la repressió policial brutal arran dels esdeveniments de la Setmana Roja de Buenos Aires (1909) va atemptar contra el cap de la policía responsable, Ramón Lorenzo Falcón.

Lo imborrable, que es titula com un llibre de Juan José Saer i que va fer a partir de l’anàlisi de l’última dictadura a l’Argentina.

Assaig S.T. 1909-1919, una proposta que posa davant per davant dos fets històrics com van ser la Setmana Tràgica de Barcelona i la de Buenos Aires.

 

Per a més informació sobre l'exposició Volum/3 Jazz+Covers, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.