Exposicions / Voldria ser un peix

Voldria ser un peix

Del 3 al 28 de Febrer de 2023

Sònia Alins Eugènia Besora Oró Núria Costa Rosa Franco Chus G. de Oteyza Monti Mateu Josep Mateu AKA Modesto Emili Morreres Antoni P. Vidal Gabriel Pérez Bolaño Carles Porta Josep Pulido Núria Roselló Elisenda Santacreu i Carme Villafranca.

Exposició col·lectiva Voldria ser un peix del 3 al 28 de febrer de 2023 Inaguració dia 3 de febrer a les 19:30h Espai Cavallers Gallery No és la primera vegada que, des de diferents disciplines (fotografia, escultura, pintura, dansa…), esport i art es relacionen. Efectivament, ambdues modalitats requereixen habilitat tècnica, precisió, talent i, sens dubte, […] llegir més

Descripció

Exposició col·lectiva Voldria ser un peix del 3 al 28 de febrer de 2023

Inaguració dia 3 de febrer a les 19:30h

Espai Cavallers Gallery

No és la primera vegada que, des de diferents disciplines (fotografia, escultura, pintura, dansa...), esport i art es relacionen. Efectivament, ambdues modalitats requereixen habilitat tècnica, precisió, talent i, sens dubte, creativitat.

El material esportiu, en la seva recerca per millorar el rendiment, evoluciona contínuament. Com a conseqüència, l'obsolescència i el deteriorament per la pràctica generen molts residus.

Quan s’observa una pala fora del context, es fa evident la seva semblança amb un peix. Aquesta imatge és el títol i l'essència d'aquest projecte: “Voldria ser un peix”.

A la mostra participen 16 artistes Ileidatans que, des de la seva disciplina, han intervingut en aquest projecte. Una pala transformada en peix, un projecte artístic col·lectiu, on cada peça és una interpretació lliure, on el sentit de l’humor és present i on es percep la diversió que aporta el joc.

Artistes participants:

Sònia Alins, Eugènia Besora Oró, Núria Costa, Rosa Franco, Chus G. de Oteyza, Monti Mateu, Josep Mateu, AKA Modesto, Emili Morreres, Antoni P. Vidal, Gabriel Pérez Bolaño, Carles Porta, Josep Pulido, Núria Roselló, Elisenda Santacreu i Carme Villafranca.

Per més informació sobre l'exposició Voldria ser un peix , a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles