Exposicions / Un crit al cel

Un crit al cel

Del 6 al 31 de Març de 2015

Sota el títol Un crit al cel, Jordi Vilarrubla realitza, durant el mes de març a la , dues exposicions simultànies que completen una trilogia i alhora mostren un fragment de la seva trajectòria. Espai Cavallers Gallery En les dues mostres cal destacar les sèries de dibuixos, cartons i tot el material fotogràfic amb el […] llegir més

Descripció

Sota el títol Un crit al cel, Jordi Vilarrubla realitza, durant el mes de març a la , dues exposicions simultànies que completen una trilogia i alhora mostren un fragment de la seva trajectòria.

Espai Cavallers Gallery

En les dues mostres cal destacar les sèries de dibuixos, cartons i tot el material fotogràfic amb el qual ha editat la pel·lícula. Del conjunt de l'obra hi sobresurten reiteradament tres temes: maternitats, àngels i cares. A més de peces abstractes que trenquen amb tota possibilitat d'encasellar-les en un estereotip definit.

L'exposició es completa amb els treballs emplaçats en el seu taller on si pot apreciar l'obra negra figurativa. A més de dues sèries de cartons, Cartons del Montseny i Cartons del Montsec. També en aquest mateix espai, el mateix artista mostra els seus gravats i llibretes de manera personalitzada.

INICI
Jordi Vilarrubla, "Xut", inicia la seva formació a l'Escola Municipal d'Art de Lleida, i on coneix, a artistes com Albert Bayona, Jordi Jové o Gregorio Iglesias. Amb aquest darrer, és amb qui fa una exposició conjunta a la galeria Periferi-Art l'any 1991.

Aquest mateix any, exposa en el marc de la 2a Entrega, convocatòria organitzada per l'Ajuntament i l'Escola Municipal de Belles Arts que va ser un referent per als joves artistes del moment.

La ciutat de París, també ha acollit una exposició individual seva a l' Adzak - Espace d'Art International (Musée Adzak). Espai en el qual ha estat artista resident des de 2010 al 2012 fent-hi successives mostres de la seva obra. També a Paris l'any 2010, realitza una performance a la plaça del Musée de Dreux amb la companyia Le Crayeurs.

Per a més informació sobre l'exposició Un crit al cel de l'artista Jordi Vilarrubla a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.