Uceda

Del 5 de Febrer al 5 de Març de 2018

Antoni Uceda, ja des de jove, s’interessava pel grans pintors francesos des segles XIX i XX. Espai Cavallers Gallery L’Impressionisme d’Edouard Manet, el realisme de Gustave Courbet i el fauvisme de Henri Matisse van tenir el seu pes en la construcció de la seva identitat pictòrica.En l’actualitat els seus treballs van més enllà dels límits […] llegir més

Descripció

Antoni Uceda, ja des de jove, s’interessava pel grans pintors francesos des segles XIX i XX.

Espai Cavallers Gallery

L’Impressionisme d’Edouard Manet, el realisme de Gustave Courbet i el fauvisme de Henri Matisse van tenir el seu pes en la construcció de la seva identitat pictòrica.En l’actualitat els seus treballs van més enllà dels límits convencionals de la percepció ja que plasma la seva pròpia reinterpretació de la realitat. Força en la pinzellada, alegria, vitalitat i la intensitat de colors són trets característics de la seva obra.
El seu treball de recerca l’han portat a experimentar amb l’oli, l’acrílic, l’aquarel·la i el gouache

En aquesta exposició es podrà veure treballs de diferents moments de la seva trajectòria artística.

L’artista lleidatà Antoni Uceda, presenta una exposició amb una àmplia selecció de treballs en diverses tècniques. Olis, acrílics o aquarel·les, que formen part de diferents moments de la seua trajectòria professional. La seua obra de joventut va rebre una forta influència de l’impressionisme, però en l’actualitat Uceda plasma a les teles la pròpia reinterpretació de la realitat.

L’exposició d’Antoni Uceda, inaugurada el 5 de febrer de 2018, acabarà el 5 de març amb una cloenda a la galeria Espai Cavallers. En l’enllaç a continuació podeu trobar més informació, en la notícia de Lleida TV, a partir del minut 0:35:57 fins al 0:39:05.

 

Per a més informació sobre Uceda a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.