Exposicions / Teresa Capell

Teresa Capell

Del 3 al 28 de Febrer de 2017

Espai Cavallers Gallery de Lleida, mostra els resultats artístics de la científica Teresa Capell. Aquesta  exposició que estarà disponible durant el mes de febrer de 2017. En l’exposició es presenten un total de 42 pintures a l’oli de l’autodidacta. La Teresa Capell va néixer a Lleida, el desembre de 1964. Està llicenciada i doctorada en Farmàcia […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery de Lleida, mostra els resultats artístics de la científica Teresa Capell. Aquesta  exposició que estarà disponible durant el mes de febrer de 2017. En l’exposició es presenten un total de 42 pintures a l’oli de l’autodidacta.

La Teresa Capell va néixer a Lleida, el desembre de 1964. Està llicenciada i doctorada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. A més també és professora de biotecnologia vegetal a la Universitat de Lleida. A més ella és autodidacta en pintura a l’oli, i utilitza aquest medi per comunicar la ciència a la societat.

L’exposició està basada en la recerca dels transgènics que desenvolupen a l’Escola Tècnica Superior D’enginyeria Agrària. El que vol transmetre Teresa Capell en aquestes pintures a l’oli, és fer arribar a tothom el treball en el camp dels transgènics amb aquesta fusió entre ciència i art. Les pintures estan inspirades en la natura, la vida quotidiana, i sobretot, la natura. Les obres es caracteritzen pels elements vegetals que apareixen a les seves obres, com el panís, fruites o flors. En elles plasma els colors que es poden obtenir en aquests elements a través de la intervenció genètica.

Podeu veure aquí la notícia de TV3, on explica amb més detall la seva feina com a científica i la relació que ella veu entre les seves obres artístiques i la ciència. A més podreu veure algunes de les obres que s’exposen a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.