Exposicions / Cambra de confinament

Cambra de confinament

Del 7 de Juliol al 30 de Agost de 2021

Cambra de confinament Al mig del carrer gran, a banda i banda del riu, creix l’arbre de la vida. Sergi Barnils Espai Cavallers Gallery Les cases poden tenir un lloc íntim que es transforma en galeria o espai de creació. Sempre hi ha una finestra i una cambra interior on germinen les retícules, el color […] llegir més

Descripció

Cambra de confinament

Al mig del carrer gran,

a banda i banda del riu,

creix l'arbre de la vida.

Sergi Barnils

Espai Cavallers Gallery

Les cases poden tenir un lloc íntim que es transforma en galeria o espai de creació. Sempre hi ha una finestra i una cambra interior on germinen les retícules, el color i el gest, com li ha passat a Sergi Barnils en aquest confinament que ara ens presenta dins d'un altre espai, adaptat com a sala d'exposicions presencial i en xarxa, en la vivència familiar de Josep CanaIs a Sant Cugat del Vallès.

Des de quin lloc? Puc imaginar-lo davant la taula on escriu i pensa, lluny dels grans formats a què ens té acostumats, amb papers d'una mateixa mesura, d'acord amb els límits de la superfície utilitzada . El resultat són aquests vint-i-tres papers que, entre finals de febrer i l'estiu, en ple trajecte de confinament, li han permès generar peces molt íntimes. De la cambra a la convivència familiar i l'angoixa pels qui patien, però el color esclatava combinant-se amb altres peces d'un caràcter més auster. Amb tot i que podem pensar que les restriccions del moviment en una cambra tancada fan que els signes emergeixin des d'un esperit mancat de llibertat, l’experiència viscuda aquí –a diferència de la feina física del taller–, es converteix en introspecció, en hores i hores de meditació, música i lectura que, de manera progressiva, produeixen un enriquiment interior.

Glòria Bosch

Per a més informació sobre l'exposició Cambra de confinament a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles