Exposicions / Ridha Ben-Arab

Ridha Ben-Arab

Del 5 de Juliol al 5 de Setembre de 2013

Espai Cavallers Gallery de Lleida presenta des del 5 de juliol una exposició de Ridha Ben-Arab. Si poden veure selves, oasis, laberints, ciutats impossibles.   Ridha Ben-Arab, artista de la ceràmica especialitzat en escultura creativa. La seva obra està en constant evolució i en l’actualitat es decanta per les formes geomètriques i els colors blanc […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery de Lleida presenta des del 5 de juliol una exposició de Ridha Ben-Arab. Si poden veure selves, oasis, laberints, ciutats impossibles.

 

Ridha Ben-Arab, artista de la ceràmica especialitzat en escultura creativa. La seva obra està en constant evolució i en l'actualitat es decanta per les formes geomètriques i els colors blanc i negre. També pinta i dibuixa.

Ridha Ben-Arab és un artista tunisià establert a Catalunya amb més de quaranta anys d'experiència a l'esquena. Va estudiar Belles Arts a Tunísia i es va especialitzar en l'escola Massana de Barcelona. Encara principalment es dedica a la ceràmica, se li pot considerar un artista multidisciplinari, ja que també pinta i dibuixa.

Li agrada evolucionar i investigar amb les formes i, tot i que, en un altre temps, va elaborar peces de ceràmica utilitària, actualment està més interessat en l'obra creativa i elabora escultures amb un alt contingut expressiu. Els seus colors favorits, en l'etapa actual, són el blanc i el negre, encara que també fa servir el blau, i les figures són de tall geomètric.

 

1965 : Estudis a l’ Escola Superior de Belles Arts de Tunis.
1971 : 1er. Premi presidencial de fi de carrera i beca de viatge a Itàlia, Suïssa, alemanya, Bèlgica i França.
1972 : Beca de Govern de Tunísia per ampliar els seus estudis de ceràmica a l’Escola Massana .
2000 : Diploma de Mestre Artesà de La Generalitat de Catalunya

Resideix a Catalunya des de 1972

Per a més informació sobre l'exposició de l'artista Ridha Ben-Arab, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.