Exposicions / Panoràmiques

Panoràmiques

Del 3 al 28 de Febrer de 2022

Descripció

Panoràmiques, exposició col·lectiva d'obra gràfica com a proposta de la galeria Espai Cavallers per acostar l'espectador al fascinant món del gravat.

La mostra es podrà veure des del dia 5 al 28 de febrer de 2022.

Es tracta d'una mostra amb la selecció de quasi una trentena d'obres dels artistes:

Xano Armenter, Miquel Barceló, Sergi Barnils, Lita Cabellut, Eduardo Chillida, Dalí, Guinovart,  Gregorio Iglesias, Àngel Jové, Antonio López, Didier Lourenço, Antoni Llena, Man RayJavier Mariscal, Lídia MasllorensJoanpere Massana, Joan Miró, Jaume PlensaJulio Vaquero, Josep Vallribera, josep Maria Subirachs, Magí Puig, Antoni Tàpies, Manolo Valdés, Joan Hernández Pijuan.

 

A través d'aquests treballs podem endinsar-nos en un recorregut per l'univers de l'obra gràfica, ja que la selecció de peces abarca des de les tècniques més tradicionals a les més modernes, essent una selecció molt heterogènia i dinàmica pel que fa a tècnica., procediment i llenguatge.

Molts artistes utilitzen el gravat com un mitjà d'experimentació i innovació, investigant les diverses possibilitats que aporta l'artista en les seves creacions plàstiques.

Amb aquesta exposició es vol fer visible la gran riquesa d'obres de l'art gràfic.

Hi són representades les principals tècniques del gravat com l'aiguafort, aiguatinta, la litografia, la serigrafia, la xilografia i la reproducció digital.

És una invitació a fer un viatge al voltant de les inquietuds artístiques i d'experimentació dels artistes amb aquest llenguatge artístic.

Per a més informació sobre l'exposició Panoràmiques, a la galeria Espai Cavallers.

 

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles