Exposicions / Panoràmiques

Panoràmiques

Del 3 al 28 de Febrer de 2022

Xano Armenter Miquel Barceló Sergi Barnils  Lita Cabellut  Eduardo Chillida Dalí Guinovart   Gregorio Iglesias Mayo Àngel Jové Antonio López  Didier Lourenço Antoni Llena Man Ray  Javier Mariscal Lídia Masllorens Joanpere Massana  Joan Miró Jaume Plensa  Julio Vaquero Josep Vallribera  Josep Maria Subirachs Magí Puig Antoni Tàpies Manolo Valdés Joan Hernández Pijuan

Panoràmiques, exposició col·lectiva d’obra gràfica com a proposta de la galeria Espai Cavallers per acostar l’espectador al fascinant món del gravat. Espai Cavallers Gallery La mostra es podrà veure des del dia 5 al 28 de febrer de 2022. Es tracta d’una mostra amb la selecció de quasi una trentena d’obres dels artistes: Xano Armenter, Miquel […] llegir més

Descripció

Panoràmiques, exposició col·lectiva d'obra gràfica com a proposta de la galeria Espai Cavallers per acostar l'espectador al fascinant món del gravat.

Espai Cavallers Gallery

La mostra es podrà veure des del dia 5 al 28 de febrer de 2022.

Es tracta d'una mostra amb la selecció de quasi una trentena d'obres dels artistes:

Xano Armenter, Miquel Barceló, Sergi Barnils, Lita Cabellut, Eduardo Chillida, Dalí, Guinovart,  Gregorio Iglesias, Àngel Jové, Antonio López, Didier Lourenço, Antoni Llena, Man RayJavier Mariscal, Lídia Masllorens, Joanpere Massana,  Joan Miró, Jaume PlensaJulio Vaquero, Josep Vallribera, josep Maria Subirachs, Magí Puig, Antoni Tàpies, Manolo Valdés, Joan Hernández Pijuan.

 

A través d'aquests treballs podem endinsar-nos en un recorregut per l'univers de l'obra gràfica, ja que la selecció de peces abarca des de les tècniques més tradicionals a les més modernes, essent una selecció molt heterogènia i dinàmica pel que fa a tècnica., procediment i llenguatge.

Molts artistes utilitzen el gravat com un mitjà d'experimentació i innovació, investigant les diverses possibilitats que aporta l'artista en les seves creacions plàstiques.

Amb aquesta exposició es vol fer visible la gran riquesa d'obres de l'art gràfic.

Hi són representades les principals tècniques del gravat com l'aiguafort, aiguatinta, la litografia, la serigrafia, la xilografia i la reproducció digital.

És una invitació a fer un viatge al voltant de les inquietuds artístiques i d'experimentació dels artistes amb aquest llenguatge artístic.

Per a més informació sobre l'exposició Panoràmiques, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles