Exposicions / Paisatges viscuts

Paisatges viscuts

Del 7 de Juny al 7 de Juliol de 2019

Espai Cavallers Gallery acull fins al pròxim 7 de juliol l’exposició ‘Paisatges viscuts’. L’artista lleidatana Mercè Humedas, té com a fil conductor la llum i la recerca de l’atmosfera. És una exposició especial per a Mercè Humedas. Després de set anys sense mostrar el seu treball de forma individual, la pintora lleidatana torna a l’Espai Cavallers. […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery acull fins al pròxim 7 de juliol l’exposició ‘Paisatges viscuts’. L’artista lleidatana Mercè Humedas, té com a fil conductor la llum i la recerca de l’atmosfera.

És una exposició especial per a Mercè Humedas. Després de set anys sense mostrar el seu treball de forma individual, la pintora lleidatana torna a l’Espai Cavallers. Galeria que considera “casa meva” i en la qual se sent molt còmoda. Humedas encara aquesta exposició amb el “compromís” d’emocionar el públic. Sota el títol de Paisatges Viscuts, la lleidatana proposa una col·lecció de 28 olis de petit i gran format que tenen com a fil conductor la llum i l’atmosfera, pals de paller de la seva obra.

Exposició de dibuixos que parteixen d'un fil conductor: llum i penombra, amb tota la gama de grisos. Mercè Humedas cerca atmosfera, emoció i sentiment, retenint instants de màgia.

L'artista Mercè Humedas, neix a Lleida l’any 1960. Es graduada en Arts i Oficis en l'especialitat de pintura a l’Escola de Belles Arts de Lleida.

L'artista ha realitzat il·lustracions de llibres, revistes i cartells, com el de la Festa Major de Maig 2010 de Lleida.

EXPOSICIONES INDIVIDUALES

L'artista Mercè Humedas, ha realitzat diverses exposicions individuals, com per exemple:

2019 "Paisajes vividos". Espai Cavallers. Lérida.

2018

II Jornadas de Literatura TRANSVERSAL'18, Le Meridien Ra. El Vendrell. Tarragona.

Galería de Arte Bendito. Málaga.

"Gran formato", Govierno Civil. Lérida.

2016

"Realismos". Galeria Passage. Ayamonte. Huelva.

"1x15" Organitzat per PLEC. Perruqueria ENE. Lleida.

2015       "Ara que fa 20 anys...". Galeria Res Non Verba. Lleida.

Per més informació sobre l'exposició col·lectiva Paisatges viscuts a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles