Exposicions / Observant el camí de la mà d’en Robert Walser

Observant el camí de la mà d’en Robert Walser

Del 6 de Novembre al 6 de Desembre de 2020

A l’exposició Observant el camí de la mà d’en Robert Walser, participen els artistes Mònica Castanys i Jaume de Córdoba. Espai Cavallers Gallery Entre els dos artistes presenten una combinació entre pintura, per part de Mònica Castanys. I escultura per part de Jaume de Córdoba. El color és el principal protagonista, i els dos s’han inspirat […] llegir més

Descripció

A l'exposició Observant el camí de la mà d'en Robert Walser, participen els artistes Mònica Castanys i Jaume de Córdoba.

Espai Cavallers Gallery

Entre els dos artistes presenten una combinació entre pintura, per part de Mònica Castanys. I escultura per part de Jaume de Córdoba. El color és el principal protagonista, i els dos s'han inspirat per fer les seves obres en l'univers literari de Robert Walser, en una necessitat de Passeig.

L'autor Robert Walser diu:

"Passejar... M'és imprescindible per mantenir el contacte amb el món viu, sense aquestes sensacions no podria escriure mitja lletra ni produir el més lleu poema. Sense passejar estaria mort i la meva professió, a la que estimo apassionadament estaria aniquilada".

Aquesta passió a la qual es refereix Robert Walser, és la que ha entusiasmat a l'escultor Jaume de Córdoba i la pintora Mònica Castanys a realitzar aquesta exposició. Creant peces sobre el passeig com a activitat alliberadora i pensants. Amb pintures i escultures, que amb un esperit narratiu, ens acosten a un món de sensacions quotidianes.

L'exposició Observant el camí de la mà de Robert Walser, estarà disponible del 6 de novembre de 2020 fins al 6 de desembre del 2020. A Espai Cavallers Gallery, Lleida.

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles