Exposicions / Poptears

Poptears

Del 8 de Octubre al 5 de Novembre de 2021

Narcís Gironell

Espai Cavallers Gallery inaugura l’exposició Poptears, de l’artista Narcís Gironell. La mostra és podrà visitar des de el 4 d’octubre fins al 30 del mateix mes. Introducció Són alliberadores de tensions, de sentiments, d’angoixes. Trobo que és molt injust que gairebé sempre els atorguem un component negatiu, a les llàgrimes. Sí que és cert que sovint acompanyen processos dolorosos, de […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery inaugura l'exposició Poptears, de l'artista Narcís Gironell. La mostra és podrà visitar des de el 4 d'octubre fins al 30 del mateix mes.

Introducció

Són alliberadores de tensions, de sentiments, d’angoixes. Trobo que és molt injust que gairebé sempre els atorguem un component negatiu, a les llàgrimes.
Sí que és cert que sovint acompanyen processos dolorosos, de pèrdua, de mals moments.
Ara, també és veritat que se’n vessen de plaer, de riure, d’emoció... Un cop apareixen, però, tenen el do miraculós, gairebé màgic, de netejar, d’aplanar el camí i de fer-nos veure més clar què hem de fer o cap on hem d’anar.
Ningú plora per una llàgrima. És una paradoxa però és ben cert. I sap greu que ningú lamenti la seva desaparició quan és precisament, gràcies a les llàgrimes, que ens sentim molt millor. Un cop hem plorat, ens sentim alliberats d’un pes que no ens deixava avançar. Una vegada hem plorat, hi veiem més clar per poder afrontar el que hagi de venir després d’aquell tràngol o del daltabaix que ens ha afligit. Les llàgrimes, doncs, tenen aquesta capacitat guaridora. De rentar, de netejar l’ànima.
Amb aquesta voluntat d’homenatjar-les, de distingir-les, hem fet aquest Pop TearsTreaty ó Tractat de llàgrimes pop. No pas amb cap voluntat acadèmica ni d’estudi, però sí amb el desig que us permeti veure-les d’una altra manera.

En tant que l’art ens ha d’ajudar a interpretar la vida, els relats i les pintures que integren aquest catàleg, aquesta exposició no té cap altra més intenció que oferir-vos una visió que afavoreixi una sintonia diferent, unaaltra relació amb aquestes diverses llàgrimes que se’ns poden manifestar al llarg de la nostra vida i que ens ajudi a dispensar-los el tracte que realment es mereixen.

 

Per a més informació sobre l'exposició Poptears, de l'artista Narcís Gironell, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.