Exposicions / Fruïnt

Fruïnt

Del 1 al 30 de Setembre de 2017

Espai Cavallers Gallery presenta l’exposició Fruïnt, de l’artista Mònica Castany. Un recull de moments íntims i d’instants quotidians que es podrà visitar fins al 30 de setembre. La seva tècnica és resolta de manera magistral a través d’una pinzellada llarga, expressiva i segura, sense dubte, gràcies a un gran coneixement del dibuix de la figura. Els colors ens recorden […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery presenta l'exposició Fruïnt, de l'artista Mònica Castany. Un recull de moments íntims i d'instants quotidians que es podrà visitar fins al 30 de setembre.

La seva tècnica és resolta de manera magistral a través d'una pinzellada llarga, expressiva i segura, sense dubte, gràcies a un gran coneixement del dibuix de la figura.

Els colors ens recorden a l'impressionisme, però destacant també la il·luminació d'escenes vitals

Així, el treball de la Mònica ens convida a descobrir situacions que van més enllà de la mateixa obra. Plasma llocs anònims en què l'artista es converteix en una discreta voyeur, però que li permet observar moviments de les persones del seu voltant, cada vegada més femenines. Un cos que es gira per mirar, una conversa entre dues persones, etc...

L'artista Mònica Castanys Font, Barcelona 1973. Viu i té l'estudi a prop de la seva ciutat natal, a Sant Just Desvern. Llicenciada en 1993 en Procediments Pictòrics a l'Escola Superior de Disseny i Art, Llotja de Barcelona. Des de 1998 ha exposat obra en diferents galeries d'Espanya i Europa i participat en diverses fires internacionals. A partir de 2004 es dedica exclusivament i professionalment a la creació pictòrica.

Per a més informació sobre l'exposició Fruïnt de l'artista Mònica Castany, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.