Exposicions / LUMÍNIC

LUMÍNIC

Del 21 de Juny al 30 de Juliol de 2022

El festival de fotografia de Sant Cugat, LUMÍNIC explorarà el concepte del límit de l’11 de juny al 22 de juliol del 2022.  Des del 2019 impulsa la fotografia d’autor. Espai Cavallers Gallery Lumínic, arriba a les galeries del GAC amb diferents propostes expositives que s’hi sumen al programa del festival, que té la seu […] llegir més

Descripció

El festival de fotografia de Sant Cugat, LUMÍNIC explorarà el concepte del límit de l'11 de juny al 22 de juliol del 2022.  Des del 2019 impulsa la fotografia d'autor.

Espai Cavallers Gallery

Lumínic, arriba a les galeries del GAC amb diferents propostes expositives que s'hi sumen al programa del festival, que té la seu central a Sant Cugat i que ara, de la mà de les Galeries d'Art de Catalunya, s'estén a diferents poblacions catalanes.

En l’edició d’enguany el certamen explora la idea de límit des de diferents punts de vista, a través d'una programació que compta amb artistes consagrats i emergents, tant a escala nacional com internacional.

S’hi podran veure fins a15 exposicions arreu de Sant Cugat en la nova cita fotogràfica que enguany suma esforços amb Galeries d’Art de Catalunya i que portarà el LUMÍNIC a espais expositius de Lleida, Barcelona i Reus.

Et convidem a descobrir el circuit fotogràfic de les galeries d'art!

Espai Cavallers col·labora amb la programació del festival acollint una exposició de fotografia a la nostra Galeria, amb les artistes:
Lídia Vives, Susana Martinez i Viet Ha Tran.
Mostra del 21 de juny al 30 de juliol de 2022 a galeria Espai Cavallers.

Amb aquesta col·laboració, el certamen busca teixir i fer créixer el circuit expositiu fotogràfic arreu de Catalunya, amb la intenció de mantenir i expandir aquest vincle amb projecció a properes edicions.

També, LUMÍNIC és una plataforma que treballa tot l'any, generant sinergies amb altres agents culturals per la promoció de la fotografia.

Codirigit pels fotògrafs Bernat Millet, Marc Vidal i Amanda Bernal, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Cugat, el programa compta amb exposicions, xerrades, tallers i taules rodones així com la participació d'autors consagrats i emergents, tant nacionals com internacionals.

 

Per a més informació sobre la mostra de LUMÍNIC, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.