Exposicions / “De 0”

“De 0”

Del 5 de Abril al 6 de Maig de 2019

Espai Cavallers Gallery inaugura, de l’artista Lily brick. “En el camí de l’autoaprenentatge els estímuls i sentiments ho són tot. La tècnica es crea i com si fos una petjada en el temps, estimes cada error com a part d’un camí on tot compta.   Aquestes són algunes de les obres que m’han fet comprendre millor la tècnica, el […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery inaugura, de l'artista Lily brick.

"En el camí de l'autoaprenentatge els estímuls i sentiments ho són tot. La tècnica es crea i com si fos una petjada en el temps, estimes cada error com a part d'un camí on tot compta.   Aquestes són algunes de les obres que m'han fet comprendre millor la tècnica, el color, madurar com artista i cultivar la meva curiositat.

No es tracta d'una col·lecció amb un fil conductor, sinó, que totes m'hi han conduït en la meva evolució. Amb aquesta exposició vull donar importància als esbossos, proves, i errors, compartir amb vosaltres un recorregut de quatre anys d'aprenentatge que valoro molt més que els resultats."

La inauguració comptarà amb l'acompanyament de música en directe, a càrrec d'Abril Piñol, que interpretarà peces escollides especialment per a l'exposició de la Lily.

L'artista:

L'artista Mireia Serra, l’alter ego de Lily Brick (Lleida, 1990) va estudiar Grau Superior de disseny gràfic. Als 24 anys, va despertar el seu interès per l’art al carrer. Abans, s’havia centrat en la cartelleria, l'expressió gràfica, la publicitat i el disseny de productes.

Podem dir que el Lily street art va sorgir d'una casualitat, com ella mateixa explica:

“El juny del 2014 treballava a una impremta. No tenia cap coneixement previ de la tècnica de l’esprai, ni especial interès en l'art al carrer.  Un dels clients, que tenia en aquell moment em va parlar d'aquest món. Em va convidar a acudir com espectadora d'un esdeveniment que es feia legalment a la llera del riu Segre, a Lleida.

Vaig a anar-hi, i em van oferir un petit espai de dos metres quadrats per provar com funcionava aquest món. Llavors em vaig adonar de tot el que em transmetia aquesta tècnica, apart de la possibilitat d’expressar-me al carrer.

Em va captivar!

En finalitzar el dia, estava decidida a seguir aprofundint en aquesta tècnica, de manera legal”.

Per més informació sobre l'exposició col·lectiva "De 0" a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.