Exposicions / Le cycle destructif-renouveau

Le cycle destructif-renouveau

Del 25 de Juny al 11 de Juliol de 2015

Descripció

Espai Cavallers Gallery presenta l'exposició Le cycle destructif-renouveau, de l'artista Jérôme Sorolla. La mostra es podrà veure del 25 de juny a l'11 de juliol.

En relació amb els primers temes dels treballs de l'artista, que tenen com a títol "le cycle destructif". Es tracta de plasmar els efectes que s'obtenen a través de la combinació dels elements i materials per a assolir un resultat molt intens.
Més endavant en la seva obra, els treballs que tenen com a títol: "Renouveau". Allí hi apareixen noves formes molt més riques, fluides, dinàmiques i tàctils, obtenint un resultat molt més matèric.
La tècnica emprada per l'artista per a la creació de les seves obres és la utilització d'una resina que, una vegada manipulada, li permet obtenir una matèria que unida al pigment li permet dotar a la seva obra dels fons i volum que li interessa plasmar.

Jérôme Sorolla és un pintor i escultor francès establert amb exposició internacional. Els seus temes principals són la fragilitat, la força i l'encarnació, i busca capturar tot el que és natural en el nostre univers. Les seves pintures a l'oli arriben a l'espectador amb sorprenents combinacions de colors i efectes de textura interessants.

Per a més informació sobre l'exposició Le cycle destructif-renouveau, de l'artista Jérôme Sorolla, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.