Exposicions / Le cycle destructif-renouveau

Le cycle destructif-renouveau

Del 25 de Juny al 11 de Juliol de 2015

Espai Cavallers Gallery presenta l’exposició Le cycle destructif–renouveau, de l’artista Jérôme Sorolla. La mostra es podrà veure del 25 de juny a l’11 de juliol. En relació amb els primers temes dels treballs de l’artista, que tenen com a títol “le cycle destructif“. Es tracta de plasmar els efectes que s’obtenen a través de la combinació dels elements i materials per a assolir un […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery presenta l'exposició Le cycle destructif-renouveau, de l'artista Jérôme Sorolla. La mostra es podrà veure del 25 de juny a l'11 de juliol.

En relació amb els primers temes dels treballs de l'artista, que tenen com a títol "le cycle destructif". Es tracta de plasmar els efectes que s'obtenen a través de la combinació dels elements i materials per a assolir un resultat molt intens.
Més endavant en la seva obra, els treballs que tenen com a títol: "Renouveau". Allí hi apareixen noves formes molt més riques, fluides, dinàmiques i tàctils, obtenint un resultat molt més matèric.
La tècnica emprada per l'artista per a la creació de les seves obres és la utilització d'una resina que, una vegada manipulada, li permet obtenir una matèria que unida al pigment li permet dotar a la seva obra dels fons i volum que li interessa plasmar.

Jérôme Sorolla és un pintor i escultor francès establert amb exposició internacional. Els seus temes principals són la fragilitat, la força i l'encarnació, i busca capturar tot el que és natural en el nostre univers. Les seves pintures a l'oli arriben a l'espectador amb sorprenents combinacions de colors i efectes de textura interessants.

Per a més informació sobre l'exposició Le cycle destructif-renouveau, de l'artista Jérôme Sorolla, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.