Exposicions / Joveguille

Joveguille

Del 4 al 27 de Abril de 2013

Espai Cavallers Gallery  de Lleida acull a partir d’avui i fins el 27 d’abril l’exposició de l’artista Joveguille, “Les tires d’en Jordi i l’Oslo”. Una mostra de tires còmiques de l’artista lleidatà Joveguille, on presenta dos herois del còmic catalàt a través de diversos fets quotidians. La mostra és una pinzellada de les més de […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery  de Lleida acull a partir d’avui i fins el 27 d’abril l’exposició de l'artista Joveguille, “Les tires d’en Jordi i l’Oslo”.

Una mostra de tires còmiques de l’artista lleidatà Joveguille, on presenta dos herois del còmic catalàt a través de diversos fets quotidians. La mostra és una pinzellada de les més de 500 tires còmiques realitzades per aquest artista lleidatà. Es tracta de la primera exposició de Joveguille, que exhibeix els treballs resultants desenvolupats els darrers dos anys. Joveguille (Lleida,1988) es animador 3d i desenvolupa la seva activitat a BitGym.com. De la seva activitat en el terreny del disseny gràfic destaquen treballs com el cartell del Jazz Tardor ‘11, el vinil de Renaldo i Clara, o l’àlbum de Melvoy entre d'altres. La tinenta d'alcalde i responsable de cultura de l'Ajuntament de Lleida, Montse Parra,  ha assistit a la inauguració de l'exposició.

La mostra de tires còmiques de l’artista lleidatà Joveguille, presenta dos herois del còmic catalàt a través de diversos fets quotidians. La mostra és una pinzellada de les més de 500 tires còmiques realitzades per aquest artista lleidatà.

També es podrà veure una mostra d’obra gràfica dels artistes: Miquel Barceló, Eduardo Chillida, Albert Coma Estadella, Leandre Cristòfol, Joan Miró, Pablo Picasso, Jaume Plensa , Man Ray, Antoni Tàpies i Andy Warhol.

Per a més informació sobre l'exposició  de l'artista  Joveguille, “Les tires d’en Jordi i l’Oslo”, a Espai Cavallers Gallery, Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.