Exposicions / Interiors de Ricard Guiu

Interiors de Ricard Guiu

Del 1 al 30 de Juliol de 2016

El dia 1 de juliol s’inaugura l’exposició Interiors de l’artista Ricard Guiu a la galeria d’art Espai Cavallers Gallery de Lleida. La sèrie “Interiors” és una obra plena de sentiments, vivències i expressions atresorades que pretén mostrar explícitament circumstàncies del nostre propi ésser i la seva relació íntima i social. Analitza la interconnexió interior-exterior de […] llegir més

Descripció

El dia 1 de juliol s'inaugura l'exposició Interiors de l'artista Ricard Guiu a la galeria d'art Espai Cavallers Gallery de Lleida.

La sèrie "Interiors" és una obra plena de sentiments, vivències i expressions atresorades que pretén mostrar explícitament circumstàncies del nostre propi ésser i la seva relació íntima i social. Analitza la interconnexió interior-exterior de les nostres vivències, conductes i sentiments a través d'escenes.  Mostran en concepte la realitat dels nostres entorns, citant imatges a manera de records o somnis. Ressaltant detalls significatius de l'escena, desitja introduir a l'espectador en el seu entorn més intimista. Tot això es pronuncia a través del dibuix, en un hàbitat quotidià i versat en el nostre entorn.

Interiors es crea com asseient on articular totes les expressions íntimes i ocultes.

L'obra s'endinsa i profunditza amb la sèrie "Vincles Vitals", ens expressa el cercle, l'enllaç, la necessitat d'unió de continguts propis de la nostra realitat i forma de vida.
Ens assenyala, denuncia i ressalta el nostre entorn i el seu vincle vital. Realitzat de forma figurativa pretén, amb una expressió conceptual, explicar bàsicament els nostres entorns com a part ampliada de la sèrie interiors i amb el mateix propòsit de fer sentir, deduir, pensar i intencionalment interconnectar amb l'espectador.

La cloenda serà el dia 30 de juliol. Per a més informació sobre l'exposició Interiors a Espai Cavallers Gallery de Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.