Exposicions / Girant Amb… Petons i Abraçades

Girant Amb… Petons i Abraçades

Del 4 al 30 de Setembre de 2020

L’exposició Girant Amb…Petons i Abraçades. i abraçades, és una exposició conjunta entre el fotògraf Rafa Ariño i de Gerardo Cartró, activista musical i autor del “Manual de l’Perfecte festivaler“ Espai Cavallers Gallery En el projecte, Rafa recull les millors fotografies després d’anys viatjant amb els grups d’indie / pop / rock més importants de país. Vivint el dia a dia amb ells, […] llegir més

Descripció

L'exposició Girant Amb...Petons i Abraçades. i abraçades, és una exposició conjunta entre el fotògraf Rafa Ariño i de Gerardo Cartró, activista musical i autor del "Manual de l'Perfecte festivaler"

Espai Cavallers Gallery

En el projecte, Rafa recull les millors fotografies després d'anys viatjant amb els grups d'indie / pop / rock més importants de país. Vivint el dia a dia amb ells, des del concert fins a la carretera, des de l'estudi de so fins al backstage.

Una exposició fotogràfica de moments viscuts dins el món de la música en directe durant aquests últims anys. Que aportaran esperança i ajudaran a lluitar contra aquesta pandèmia en aquests temps en què, momentàniament, ens hem quedat sense festivals.

En aquests temps tan durs i tan estranys que ens està tocant viure confinats a casa nostra, veient que tot el nostre dia a dia s'esfondra de cop. I que no sabem com ni quan podrem tornar al que era per a la majoria dels humans la nostra realitat. En aquests dies en què no parem de donar-li voltes al cap, assimilant tot aquest malson i refugiant-nos en totes les coses bones que hem viscut, per treure alguna cosa positiva de tota aquesta situació ha nascut Girant Amb...Petons i Abraçades.

La idea

Aquesta idea sorgeix de l'experiència de viure, durant molts dies i nits en gires, concerts i festivals amb bandes com: Sidonie, Vetusta MorlaDorianLori MeyersLa Habitación Roja, Viva Suècia, SecondAnni B SweetZaharaRufus T Firefly , Lleó BenaventeIzalLove of LesbianIván FerreiroLos Planetas,etc. A festivals com Sonorama, Estacions Sonora, EbrovisiónPolifonik Sound, Festival Amant, Mediterrània Festival, FIB, Granada Sound, Actual Festival, Low Festival o Sant Sant festival entre molts més.

"Vivint i fotografiant moments d'aquells en els quals ens podíem fer petons i abraçades de nervis i emoció abans de sortir a un escenari. O de l'alegria que dóna la pujada després del concert, on centenars i de vegades milers d'ànimes cantaven i ballaven tots a la vegada. D'aquests petons i abraçades, que ens repartíem en els festivals d'estiu, en retrobar-nos tots una vegada i una altra. Any rere any i sempre amb la mateixa eufòria i amb el mateix afecte, que fa aquesta sensació de tornar a retrobar-te amb grans amics.
Petons i Abraçades d'aquests que, fa tan sols fa uns dies, ens regalàvem sense cap mirament ni por. I ens recarregaven l'ànima d'energia positiva en una mil·lèsima de segon. A falta de festivals, nosaltres som el festival. "

L'exposició Girant Amb...Petons i Abraçades, estarà diponible del 4 de setembre al 30 de setembre de 2020. A Espai Cavallers Gallery, Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.