Exposicions / Exposició Quimera de Lily Brik

Exposició Quimera de Lily Brik

Del 4 de Juliol al 6 de Setembre de 2020

L’exposició Quimera és una exposició individual de la muralista Lily Brik. Espai Cavallers Gallery L’artista Mireia Serra, l’alter ego de Lily Brick (Lleida, 1990) va estudiar Grau Superior de disseny gràfic. Als 24 anys, va despertar el seu interès per l’art al carrer. Abans, s’havia centrat en la cartelleria, l’expressió gràfica, la publicitat i el disseny de […] llegir més

Descripció

L'exposició Quimera és una exposició individual de la muralista Lily Brik.

Espai Cavallers Gallery

L'artista Mireia Serra, l’alter ego de Lily Brick (Lleida, 1990) va estudiar Grau Superior de disseny gràfic. Als 24 anys, va despertar el seu interès per l’art al carrer. Abans, s’havia centrat en la cartelleria, l'expressió gràfica, la publicitat i el disseny de productes.

L'obra que realitza l'artista, són principalment murals de grans formats, ja que és molt reconeguda en el món del street art. Les principals tècniques que ha desenvolupat són l'esprai, la pintura acrílica, pinzells i corrons.

Però en els darrers anys Lily Brik ha investigat diferents tècniques, en una recerca constant per trobar el tipus d'expressió que s'adapta a la llibertat que sent amb els pots d'esprai en espais exteriors. Ella mateixa ens explica que en el camí de la creació artística porques coses són constants, les tècniques i l'aprenentatge està en moviment, igual que l'individu que es denomina artista.

En aquesta exposició en solitari, l'artista ens mostrarà una tipologia d'obra de la seva etapa d'investigació, que va començar a realitzar durant el confinament. L'artista ens explica que el que més li va preocupar, va ser divertir-se en un món més introspectiu, en la seva pròpia quimera.

L'exposició Quimera estarà disponible del 4 de juliol de 2020 al 6 de setembre del 2020. A Espai Cavallers Gallery, Lleida.

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles