Exposicions / Exposició Nocturn de Josep Maria Cazares

Exposició Nocturn de Josep Maria Cazares

Del 4 de Juny al 3 de Juliol de 2020

Espai Cavallers Gallery presenta l’exposició Nocturn. Una exposició individual, on és podran veure obres de l’artista Josep Maria Cazares. Josep Maria Cazares és un artista gràfic, va néixer el 1958 a San Vicenç del Castellet (el Bages). L’artista Josep Maria Cazares, entra en el món de la creació gràfica per la porta del còmic. Es dedica professionalment al disseny […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery presenta l'exposició Nocturn. Una exposició individual, on és podran veure obres de l'artista Josep Maria Cazares.

Josep Maria Cazares és un artista gràfic, va néixer el 1958 a San Vicenç del Castellet (el Bages). L'artista Josep Maria Cazares, entra en el món de la creació gràfica per la porta del còmic. Es dedica professionalment al disseny gràfic i a la il·lustració.

En les obres que ens presenta l'artista en l'exposició, la nit està present com a fons d'aquesta col·lecció. Amb plans i contraplans i jocs de miralls. En presenta el seu inconfusible estil, ja que l'artista es mou en temes recurrents del seu univers estètic. La nocturnitat, els interiors, el jazz, les estacions de tren. Ho realitza amb una amplitud cromàtica volgudament limitada, amb blaus, ocres i granats, que té una evident voluntat narrativa.

L'autor ens presenta unes escenes com una espècia de microhistòries que estan inacabades. És l'espectador - tal vegada voyeur- qui intueix o inventa l'esdevenir d'uns personatges que, amb el seu aire solitari i melangiós, s'aferren a les llums de la nit per tal de no abocar-se a les seves ombres. O potser trobar un amor torrentós que els salvi del pou. O potser... wondering in the night.

L'exposició Nocturn de Josep Maria Cazares, estarà disponible a la Galeria Espai Cavallers, del 4 de juny al 3 de juliol del 2020.

Per més informació sobre l'exposició col·lectiva Exposició Nocturn de Josep Maria Cazares a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles