Exposicions / L’instint de pintar

L’instint de pintar

Del 11 de Desembre de 2020 al 26 de Gener de 2021

Exposició L’instint de pintar A l’exposició L’instint de pintar, es mostraran obres de l’artista Joaquín Ureña. El conjunt d’obres, comprèn quatre formes d’expressió. Tres d’elles, són d’aquarel·la sobre paper, i la quarta realitzada amb forma volumètrica sobre paper. Espai Cavallers Gallery De l’aquarel·la sobre paper s’exposen dos tipus: la que conté dibuix previ amb llapis, […] llegir més

Descripció

Exposició L'instint de pintar

A l'exposició L'instint de pintar, es mostraran obres de l'artista Joaquín Ureña. El conjunt d'obres, comprèn quatre formes d'expressió. Tres d'elles, són d'aquarel·la sobre paper, i la quarta realitzada amb forma volumètrica sobre paper.

Espai Cavallers Gallery

De l'aquarel·la sobre paper s'exposen dos tipus: la que conté dibuix previ amb llapis, de 195 cm x 15 m. I l'executada directament amb el pinzell, sense llapis previ tant en els petits apunts de paisatges urbans com dels apunts de persones a mida natural pintats en directe durant l'exposició.

L'artista a través d'aquesta exposició ens vol ensenyar com es relaciona amb el món. Explica el que li interessa, el que veu, ho sintetitza i ho expressa utilitzant el realisme. Amb el procediment de l'aquarel·la i amb obres de gran format.

L'artista sempre pinta al natural, s'enfronta al tema en directa. Ja siguin grans formats, que poden implicar un gran risc. Però també realitza petits formats, que els realitza de forma més descansada, assegut en una terrassa.

A través de l'exposició, l'artista Joaquin Ureña, ens vol transmetre, que pintant del natural, no vol copiar la realitat. Si no analitzar-la i tractar d'expressar allò que a ell l'ha emocionat. A la seva pintura, vol transmetre les emocions que ell percep, amb pocs elements i amb les mínimes pinzellades.

La idea de l'exposició, juntament amb les obres de gran format de l'artista, és invitar a l'espectador a passejar-se per dins de l'obra. Podent veure-la amb detall, i des de diferents perspectives.

L'exposició estarà disponible a partir del dia 11 de desembre del 2020 fins al dia 26 de gener de 2021.

A Espai Cavallers Gallery Lleida.

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles