Exposicions / Thempo de l’artista Tomàs Roca Rodenas

Thempo de l’artista Tomàs Roca Rodenas

Del 15 de Novembre al 7 de Desembre de 2013

Espai Cavallers Gallery inaugura el 15 de novembre l’exposició Thempo, de l’artista Tomàs Roca Rodenas. La mostra es podrà veure fins al dia 8 de desembre. Tot i que va començar estudiant enginyeria Industrial a Barcelona, no va ser fins a l’any 1995 que es va començar a formar com a artista, treballant d’actor, escenògraf i escultor. […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery inaugura el 15 de novembre l'exposició Thempo, de l'artista Tomàs Roca Rodenas. La mostra es podrà veure fins al dia 8 de desembre.

Tot i que va començar estudiant enginyeria Industrial a Barcelona, no va ser fins a l'any 1995 que es va començar a formar com a artista, treballant d'actor, escenògraf i escultor. Aquell mateix any va començar amb Antonieta Aguiló, escultora lleidatana, qui el va guiar pel món d'aquest art, que ja coneixia de ben petit, quan va aprendre a treballar el ferro, l'alumini i altres materials al costat del seu pare. Des de llavors, i guiat pel seu amic i mestre Jesús Bena, comença a fer treballs propis que ha anat exposant fins a l'any 2008.

El ferro és el component principal de Rodenas. El trenca, el crema, el cus i el gira per donar vida a unes escultures fràgils, que expressen sentiments molt íntims i arrelats en l'autor. Amb un estil rude, on s'hi poden apreciar els cops, els talls i els efectes del ferro fos o els punts d'unió, Rodenas mostra el seu jo interior amb unes escultures més humanes i properes a la realitat.

Roca Rodenas ha exposat a:

Exposicio "Thempo" – galeria d'art Espai Cavallers. 2013
Exposició de Rodenas a Vilcin Optics. Juny 2013
Exposició Sala exposicions Ajuntament d´Alcoletge. Octubre 2012
Exposició Espai d'Art Institut Ronda. Octubre 2012
Exposició colectiva Encuentros con el Arte Actual. Octubre 2012
Exposició Colectiva Sala Manel García Sarramona. Juny 2010
Exposició Colectiva Mostra d'Hivern d'Art Modern. Gener 2010
Exposició Galería Nastasi.art. Setembre 2009
Centre Cultura Torre Vella. Juny 2009
Exposición Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Maig 2009

Per a més informació sobre l'exposició Thempo, de l'artista Tomàs Roca Rodenas, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.