Exposicions / Exposició col·lectiva Endins

Exposició col·lectiva Endins

Del 15 de Abril al 22 de Maig de 2021

L’exposició col·lectiva Endins s’inaugura el 15 d’abril a Espai Cavallers Gallery, i acabarà el 15 de maig. Hi participen 5 muralistes, Lídia Cao, Elisa Capdevila, Malakkai, Belin, Llukutter, Lily Brik. Anàvem passant els dies, consumint el temps, sense enfocar la nostra atenció a l’interior, allunyant-nos de nosaltres mateixos. Ens resultava quasi impossible reservar uns instants […] llegir més

Descripció

L'exposició col·lectiva Endins s'inaugura el 15 d'abril a Espai Cavallers Gallery, i acabarà el 15 de maig. Hi participen 5 muralistes, Lídia Cao, Elisa Capdevila, Malakkai, Belin, Llukutter, Lily Brik.

Anàvem passant els dies, consumint el temps, sense enfocar la nostra atenció a l'interior, allunyant-nos de nosaltres mateixos.

Ens resultava quasi impossible reservar uns instants per mirar-nos endins, per bolcar la mirada cap a l'interior i preguntar-nos com estem, o qui som. La possibilitat no existia fins fa un any, quan ens vam quedar dins de casa. Tothom ens hem hagut de trobar amb nosaltres, acceptar-nos, i endinsar-nos en aquella part nostra que sempre deixàvem per a després.

L'exposició col·lectiva ENDINS és una exposició d'obres de petit format on 5 muralistes multidisciplinaris expressen una etapa d'introspecció i l'interior de l'individu des d'una mirada íntima.

Per més informació sobre l'exposició col·lectiva Exposició col·lectiva Endins a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles