Exposicions / Format gran format petit

Format gran format petit

Del 16 de Desembre de 2016 al 30 de Gener de 2017

Espai Cavallers Gallery 31/33 de Lleida presenta fins al 30 de gener del 2017 l’exposició Format gran format petit. Participen una quinzena de creadors que habitualment treballen amb l’Espai Cavallers. Entre aquests, destaquen noms de la talla d’Eduard García, Mercè Humedas, Gregorio Iglesias, Salvador Juanpere, Didier Lourenço. També es pot trobar obra de Joanpere Massana, Víctor […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery 31/33 de Lleida presenta fins al 30 de gener del 2017 l'exposició Format gran format petit.

Participen una quinzena de creadors que habitualment treballen amb l’Espai Cavallers. Entre aquests, destaquen noms de la talla d’Eduard García, Mercè Humedas, Gregorio Iglesias, Salvador Juanpere, Didier Lourenço. També es pot trobar obra de Joanpere Massana, Víctor Mateo, Keiko Ogawa, Joan Manel Pajares, Magí Puig, Josep Riera i Aragó i Joaquín Ureña.

Cadascun d’aquests artistes ha treballat peces en gran format i d’altres de mida molt més petita, la qual cosa estableix un diàleg entre totes dos propostes. A més, suposa un desafiament per als artistes, ja que molts se senten més còmodes treballant en gran format. Per la qual cosa endinsar-se en les petites dimensions els suposa tot un repte, i viceversa. Així mateix, la mostra, compta amb la Calaixera de Cavallers, una àmplia selecció d’obres de petit format de més de mig centenar de creador.

Joanpere Massana és un artista llicenciat en BBAA en l'especialitat d'escultura. Professor de volum i Coordinador de el Departament de Volum a l'Escola Superior d'Art i Disseny Ondara de Tàrrega (Lleida). Conseller d'Art a l'Institut de Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

Amb el títol "El llibre de l'aigua" Massana marca el principi d'una sèrie que inicia el seu periple expositiu al Palazzo delle Arti Napoli. Per continuar a la Pinacoteca de Jesi (Itàlia) i en altres ciutats d'Europa.

Per a més informació sobre l'exposició Format gran, format petit a Espai Cavallers Gallery de Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.