Exposicions / Expocició col.lectiva de gravat

Expocició col.lectiva de gravat

Del 18 de Maig al 4 de Juny de 2018

Espai Cavallers Gallery inaugura el 18 de maig una expocició col.lectiva de gravat. La mostra s’allargarà fins al 4 juny, on es podrà fer tot un recorregut entre els artistes amb les firmes més consolidades dins el sector de l’art. Artistes emmarcats dins l’exposició: Eduardo Chillida, Albert Ràfols Casamada, Pere Sandoval, Miquel Barceló, Antonio López, Julio Vaquero.  Antoni Tàpies, Benet Rosell, […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery inaugura el 18 de maig una expocició col.lectiva de gravat. La mostra s'allargarà fins al 4 juny, on es podrà fer tot un recorregut entre els artistes amb les firmes més consolidades dins el sector de l'art.
Artistes emmarcats dins l'exposició:
Eduardo Chillida, Albert Ràfols Casamada, Pere Sandoval, Miquel Barceló, Antonio López, Julio Vaquero.  Antoni Tàpies, Benet Rosell, Joan Hernández, Manolo Valdés, Joanpere Massana, Ramon Moscardó, Magí Puig, Didier Lourenço. Josep Moscardó, Xavier Mariscal, Perico Pastor, Gregorio Iglesias, Tomasa Martín.

 

Descripció d'alguns dels artistes:

. Joanpere Massana és un artista llicenciat en BBAA en l'especialitat d'escultura. Professor de volum i Coordinador de el Departament de Volum a l'Escola Superior d'Art i Disseny Ondara de Tàrrega (Lleida), Conseller d'Art a l'Institut de Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

.L'artista Magí Puig és pintor però es defineix com un alquimista. Neix a Palou, Lleida, el 1966. Es llicencia en Belles Arts per la Universitat Sant Jordi de Barcelona l'any 1989 i amplia estudis a la Winchester School of Arts (Regne Unit). Actualment viu i treballa a Tàrrega.

.L'artista Ramon Moscardó neix a Barcelona, l'any 1953. Va estudiar a l'Escola Superior de Belles arts de Sant Jordi. També a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics de Barcelona. 

Per a més informació sobre expocició col.lectiva de gravat, a Espai Cavallers Gallery de Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.