Exposicions / Diàlegs

Diàlegs

Del 4 de Desembre de 2017 al 17 de Gener de 2018

Espai Cavallers Gallery va obrir ahir el torn d’inauguracions artístiques de Nadal a Lleida amb l’exposició Diàlegs. Amb l’estrena de la mostra Diàlegs, amb obres de 25 artistes, que podrà visitar-se fins al proper 17 de gener. L’exposició està pensada de manera que l’obra exposada de cadascun dels artistes tingui una proximitat física amb una altra […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery va obrir ahir el torn d’inauguracions artístiques de Nadal a Lleida amb l'exposició Diàlegs.

Amb l’estrena de la mostra Diàlegs, amb obres de 25 artistes, que podrà visitar-se fins al proper 17 de gener.

L’exposició està pensada de manera que l’obra exposada de cadascun dels artistes tingui una proximitat física amb una altra amb la qual creï un diàleg a través de la tècnica utilitzada, del concepte de les obres, del paral·lelisme del seu treball o simplement el respecte envers l’obra de l’altre.

El públic pot veure peces de creadors com Perico Pastor, Joaquín Ureña, Jordi Bresoli,  Miquel Barceló, Lily Brik, Mercè Humedas.  També de Gregorio Iglesias, Joanpere Massana, Jaume Plensa, Marta Pruna, Magí Puig, Aurembiaix Sabaté, Rosa Siré o Xavi Menós, entre altres.

 

Joanpere Massana

Artista llicenciat en BBAA en l'especialitat d'escultura. Professor de volum i Coordinador de el Departament de Volum a l'Escola Superior d'Art i Disseny Ondara de Tàrrega (Lleida), Conseller d'Art a l'Institut de Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

Amb el títol "El llibre de l'aigua" Massana marca el principi d'una sèrie que inicia el seu periple expositiu al Palazzo delle Arti Napoli. Per continuar a la Pinacoteca de Jesi (Itàlia) i en altres ciutats d'Europa.

"La quarta dimensió, el temps, pren un paper important on són innombrables les referències a el córrer l'aigua i per tant de temps: petjades de persones que han passat o pedres desgastades de el córrer dels rius. (...).

D'altra banda, el vessant narrativa de la feina de Massana el lliga a la Transvarguarda original. Campanya que desenvolupa un imaginari entre mite i fantasia, sovint fent referència als interessos primaris, com espai, temps i història. " Julia Draganovic, directora de Palazzo delle Arti Napoli (Itàlia)

 

Per a més informació sobre l'exposició Diàlegs a Espai Cavallers Gallery de Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.